Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουλίου. Όπως λένε παράγοντες της αγοράς η κορύφωση αναμένεται προς τα μέσα του Αυγούστου όπου παραδοσιακά αναχωρεί για τα ελληνικά νησιά μεγαλύτερο κύμα εξοδούχων.
Σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν οι κάμερες του ΣΚΑΪ και του Mega. Όσοι μίλησαν στην κάμερα ανέφεραν ότι αναχωρούν για λίγες ημέρες παίρνοντας μαζί τους τα απολύτως απαραίτητα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας