Σοβαρό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι, όταν λίγα χιλιόμετρα μετά την έξοδο του Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα και να τραυματιστούν ακόμη τρία άτομα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, νεκρή είναι μια 30χρονη γυναίκα από τα Σκόπια, ενώ στο Νοσοκομείο Βέροιας μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι, μια 27χρονη σε σοβαρή κατάσταση η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο, και εκτός κινδύνου μια 25χρονη (οι τρεις γυναίκες από το πρώτο όχημα) και ένας 74χρονος (οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου), οι οποίοι φέρουν ελαφριά τραύματα. Επιπλέον, μια γυναίκα διασωληνώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο του τροχαίου και μεταφέρθηκε αμέσως σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή.
Για τον απεγκλωβισμό των γυναικών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσία, με τους Πυροσβέστες να χρησιμοποιούν κοπτικό μηχάνημα για να κόψουν τις πόρτες του οχήματος και να τις ανασύρουν.
Κλείσιμο
Η κυκλοφορία διακόπηκε μέχρι να μεταφερθούν οι τραυματίες με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο και να μεταφερθούν τα οχήματα στην άκρη του δρόμου. Η Τροχαία της Βέροιας ερευνά τα αίτια του τροχαίου.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.