«Οι δυνάμεις της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς ξεπέρασαν το όριο που απαιτείται και έχουμε μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών δυνάμεων η οποία θα δώσει τον τόνο για τα επόμενα 5 χρόνια», ανέφερε ο κ. Σχοινάς
«Η πλειονότητα των πολιτικών δυνάμεων που αναδείχθηκαν θέλουν να πάνε την Ευρώπη μπροστά» τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Πρόσθεσε ότι πέραν της Γαλλίας δεν έχουμε επέλαση της ακροδεξιάς όπως τη φοβόμασταν.
«Οι δυνάμεις της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς ξεπέρασαν το όριο που απαιτείται και έχουμε μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών δυνάμεων η οποία θα δώσει τον τόνο για τα επόμενα 5 χρόνια», ανέφερε ο κ. Σχοινας.
Πρόσθεσε ότι τα δεδομένα για την επανεκλογή της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν είναι πολύ καλά.
«Δεν βλέπω το ενδεχόμενο να γίνει ξανά η Ευρώπη μπάχαλο», εκτίμησε ο κ. Σχοινάς, προσθέτοντας πάντως ότι η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και η κοινή άμυνα θα είναι τα μεγάλα ζητούμενα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.