Αποφυλακίζονται οι Μαζιώτης, Ρούπα και Γουρνάς

Αποφυλακίζονται οι Μαζιώτης, Ρούπα και Γουρνάς

Ελεύθεροι λόγω παρέλευσης τους 18μηνου, τους ανώτατου ορίου προφυλάκισης, αφήνονται τρεις κατηγορούμενοι για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα»...

Αποφυλακίζονται οι Μαζιώτης, Ρούπα και Γουρνάς
Ελεύθεροι λόγω παρέλευσης τους 18μηνου, τους ανώτατου ορίου προφυλάκισης, αφήνονται με βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, τρεις κατηγορούμενοι για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα».

Πρόκειται για τους Νίκο Μαζιώτη, τη σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα και στον Κώστα Γουρνά, οι οποίοι αποφυλακίζονται με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής παραμονής τους εντός του νομού Αττικής, της εμφάνισης κάθε πέντε ημέρες σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους αλλά και της παραμονής τους στη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους.

Η αποφυλάκιση των τριών κατηγορουμένων αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη. Μετά την εξέλιξη αυτή, από τους οχτώ συνολικά κατηγορουμένους για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα», προσωρινά κρατούμενος παραμένει μόνο ο Κώστας Κάτσενος ο οποίος παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα στις αρχές. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δίκη για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» θα συνεχιστεί στις 24 Οκτωβρίου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που συνεδριάζει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης