Ιωάννινα: Ανήλικοι διακινούσαν ερωτικά βίντεο με 15χρονες

Ιωάννινα: Ανήλικοι διακινούσαν ερωτικά βίντεο με 15χρονες

Από 15 ετών οι έξι ανήλικοι για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία - Στην ομάδα και ένας 24χρονος

ipologistis-pornografia
«Μούδιασε» η κοινωνία των Ιωαννίνων από την αποκάλυψη ότι οκτώ νεαροί Έλληνες, έξι από τους οποίους είναι ανήλικοι, καθώς και ένας ενήλικος αλλοδαπός είχαν καταγράψει σε βίντεο τις ερωτικές συνευρέσεις τους με δυο ανήλικα κορίτσια και το υλικό κυκλοφορούσε εδώ και μήνες από κινητό σε κινητό.

Έπειτα από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχετικά με το πορνογραφικό υλικό με τις δυο ανήλικες που διακινείτο από τον Ιανουάριο ως πριν από λίγες ημέρες, ξεκίνησαν διακριτική έρευνα με κύριο μέλημα την προστασία των δυο κοριτσιών, ένα από τα οποία είναι κάτω των 15 χρόνων και το άλλο λίγους μήνες μεγαλύτερο.

Από την εξέταση του οπτικού υλικού, προέκυψε ότι οι ηλικίας 15 ως 24 χρόνων δράστες είχαν καταγράψει τις γενετήσιες πράξεις με τις δυο ανήλικες και κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία παραδόθηκαν στην εγκληματολογική υπηρεσία, που διαπίστωσε ότι οι έξι από αυτούς είχαν αρχειοθετήσει και μεταδώσει σε άλλους τα σχετικά βίντεο.

Σε βάρος των εννέα εμπλεκόμενων σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους και πορνογραφία ανηλίκων, κατά περίπτωση, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και οι γονείς των έξι ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταδικάστηκε 50χρονος που κάρφωσε σπασμένο μπουκάλι στο κεφάλι 14χρονου και τον ξυλοκόπησαν άγρια οι γονείς του

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε

«Μεγάλη» αποκαλούσαν την προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας - «Τα 15αρια, τα 20αρια πήγαιναν πάνω στην εφόρισσα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης