Επιδιορθώθηκε η μηχανική βλάβη στο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν «Power Jet» σημαίας Κύπρου στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το πλοίο τώρα θα συνεχίσει το ταξίδι του για Θήρα-Νάξο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Ιο-Θήρα και επιστροφή στο Ηράκλειο με 783 επιβάτες, 27 ΙΧ οχήματα και 8 δίκυκλα.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.