Απερρίφθη από το συμβούλιο Εφετών Λάρισας η προσφυγή του πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για τη συσχέτιση της δικογραφίας του με τη συνολική δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών που χειρίζεται ο εφέτης ανακριτής.
Έτσι ο κ. Αγοραστός που διώκεται για παράβαση καθήκοντος σχετικά με το μπάζωμα του χώρου της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών λίγες μέρες μετά το συμβάν αποτελεί πλέον τον 34ο κατηγορούμενο για το πολύνεκρο δυστύχημα.
Το Συμβούλιο Εφετών συνεδρίασε σήμερα την ίδια στιγμή που στον εφέτη ανακριτή απολογουνται στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ που διώκονται για κακούργημα και πλημμελήματα.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.