Έκαναν τρεις διαρρήξεις στην Κέα και συνελήφθησαν στο Λαύριο

Έκαναν τρεις διαρρήξεις στην Κέα και συνελήφθησαν στο Λαύριο

Οι τρεις διαρρήξεις, που έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, εξιχνιάστηκαν άμεσα 

astynomia
Νοίκιασαν ένα βαν και πήγαν με αυτό στην Κέα για να κάνουν διαρρήξεις δύο αλλοδαποί ηλικίας 54 και 64 χρόνων, οι οποίοι εισέβαλαν διαδοχικά σε τρία κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άρπαξαν από το εσωτερικό τους προμήθειες, εργαλεία και είδη εξοπλισμού.

Οι τρεις διαρρήξεις, που έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης, εξιχνιάστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι είχαν προλάβει να επιβιβαστούν την Τετάρτη στο πλοίο για το Λαύριο με τη λεία τους φορτωμένη στο νοικιασμένο όχημα, με σκοπό να πάνε στην Αθήνα.

Όμως, κατά την άφιξη τους στο λιμάνι του Λαυρίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το Λιμενικό. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.


Ειδήσεις σήμερα:

Η κατάρα της Θεσσαλονίκης: Οι προσφυγές εκτροχίασαν όλα τα έργα

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference - Πάρτι από Τουρκία μέχρι Πασαλιμάνι και η επόμενη αντίπαλος

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε τη μονομαχία στον έναν κρίκο και αποχώρησε από το Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης