Νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της έπεσε μία γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή των Καμινίων.
Ο 39χρονος δράστης από την Αλβανία, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά, φέρεται να ήταν μεθυσμένος όταν γύρισε στο σπίτι που διέμενε με την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του. Στη συνέχεια, με όπλο που κατείχε παράνομα, την πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι και κάλεσε το ΕΚΑΒ.
Η γυναίκα ωστόσο ήταν νεκρή. Ο δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει το έγκλημά του.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.