Κολωνός: Ζευγάρι παλεύει σώμα με σώμα με διαρρήκτες που μπήκαν στην πολυκατοικία χρησιμοποιώντας ένα τραπουλόχαρτο - Βίντεο

Κολωνός: Ζευγάρι παλεύει σώμα με σώμα με διαρρήκτες που μπήκαν στην πολυκατοικία χρησιμοποιώντας ένα τραπουλόχαρτο - Βίντεο

Ιδιοκτήτης διαμερίσματος τους ρώτησε ποιον ζητούν και εκείνοι του επιτέθηκαν - Ο ένας συνελήφθη και ο άλλος έφυγε τρέχοντας

diarriktes
Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στον Κολωνό μαζί με τη σύζυγό του πάλεψαν σώμα με σώμα με δύο διαρρήκτες μέσα σε πολυκατοικία ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη στιγμή που ακινητοποιούν τον έναν δράστη.

«Πού θα πήγαινες ε; Πήρες το 100;» ακούγεται να λέει μια γυναίκα στο βίντεο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ο άνδρας ακινητοποιεί τον έναν από τους δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν στην πολυκατοικία.

Δείτε βίντεο με το ζευγάρι και τους διαρρήκτες:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyt3gsgpd7rl)

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο κακοποιοί παραβίασαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας με τραπουλόχαρτο, όπως μετέδωσε το Star. Ανέβηκαν τις σκάλες και εκεί τους εντόπισε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος τους ρώτησε ποιον ζητούν.

Εκείνοι του επιτέθηκαν. Η σύζυγος του ιδιοκτήτη έπεσε πάνω στους διαρρήκτες, σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσει. Τότε, ο ένας από αυτούς βρήκε την ευκαιρία να φύγει τρέχοντας και να αποφύγει τη σύλληψη, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας.

«Ο ένας προσπάθησε να με ρίξει κάτω και δεν τα κατάφερε. Έπεσε κάτω. Τον στρίμωξα στη γωνία. Ο άλλος προσπάθησε να φύγει» είπε στο Star ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάρος - Η νέα ανάρτηση της μητέρας της Μυρτούς: Κι αν δεν αντέχει, ποιος νοιάζεται; Κανείς...

Καιρός - Κολυδάς: Η Avgi φεύγει, οι Αλκυονίδες έρχονται! Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Κύπρος: Πώς έστησαν τη «βιομηχανία» εικονικών γάμων - Πάνω από 130 τελετές για άδεια παραμονής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης