Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη η κυκλοφορία σε Αθηνών - Κορίνθου, Κηφισό και Μεσογείων - Προβλήματα και στη Θεσσαλονίκη
Live η κίνηση τώρα
Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Τρίτηςη κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης με τους οδηγούς να πρέπει να έχουν υποχρεωτικά αντιολισθητικές αλυσίδες μαζί τους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία με προβλήματα γίνεται η κυκλοφορία στην Λ. Αθηνών – Κορίνθου, στον Κηφισό και στη Λ. Μεσογείων. Στη Θεσσαλονίκη, με καθυστερήσεις κινούνται και οι οδηγοί στην Περιφερειακή Οδό από κόμβο Ευκαρπίας έως κόμβο Ωραιοκάστρου, στην Περιφερειακή Οδό από κόμβο Ωραιοκάστρου έως κόμβο Ευκαρπίας και στην Εγνατία.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyrug24xhxux)
Εικόνα της κίνησης
Καιρός - Κακοκαιρία Avgi: Τουλάχιστον 50 νταλίκες σταμάτησαν στα διόδια Μαλγάρων - Αντιδρούν οι οδηγοί
Όπως λένε οι περισσότεροι οδηγοί και μεταδίδει η ΕΡΤ δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν τους αφήνουν να συνεχίσουν, αφού η μέρα είναι ηλιόλουστη. Μπορούν να συνεχίσουν μόνο από Γιάννενα και μέσω Ιονίας οδού ή όσοι πάνε Βόλο. Οι περισσότεροι οδηγοί είναι από Πολωνία, Βουλγαρία, Τουρκία και Σερβία.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν από την Τροχαία, η απαγόρευση θα ισχύσει μέχρι το πρωί της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.