Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εντοπίστηκαν νέα ευρήματα - Τι «δείχνουν» τα κινητά του κρεοπώλη και του Μπάμπη

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εντοπίστηκαν νέα ευρήματα - Τι «δείχνουν» τα κινητά του κρεοπώλη και του Μπάμπη

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών η διαδρομή του 50χρονου κρεοπώλη - Συνεχίζονται οι έρευνες και με τη βοήθεια εκπαιδευμένου δύτη

nearos_messologgi_arthro
Παραπάνω από μια εβδομάδα παραμένει αγνοούμενος ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι, με τις έρευνες των Αρχών να συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του που να αποκαλύπτει πού βρίσκεται, εντείνοντας την αγωνία της οικογένειας και των συγγενών του.

Στο μεταξύ οι έρευνες σήμερα συνεχίζονται και κάτω από το νερό στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης, με τη βοήθεια εκπαιδευμένου δύτη.

Χθες, νωρίς το απόγευμα, όπως μετέδωσε το tempo24.news, ενδεχομένως και από κάμερα που κατέγραψε drone, πολυμελής ομάδα αστυνομικών μετέβη σε ρεματιά με καλαμιώνες, κάτω από τον κόμβο της Ιόνιας οδού. Πρόκειται για περιοχή που κατέγραψε κάμερα του αυτοκινητόδρομου να κινείται ο 50χρονος κρεοπώλης. Σε εκείνο το σημείο οι αστυνομικοί συνέλλεξαν αντικείμενα σε δύο σακούλες, που ενδεχομένως σχετίζονται με τον αγνοούμενο και για αυτό εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Εικόνες από τις έρευνες για τον Μπάμπη:

mesologgi
mesologgi0
Κλείσιμο


Τι «δείχνουν» τα κινητά του κρεοπώλη και του αγνοούμενου

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν από την εξαφάνιση ενώ μυστήριο επικρατεί με το κινητό του 50χρονου και το πού ήταν η συσκευή τις επίμαχες ώρες όταν χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου καθώς πληροφορίες αρχικά ανέφεραν πως το είχε αφήσει στο σπίτι του, ωστόσο όπως μετέδωσε αργότερα η ΕΡΤ, ο κρεοπώλης δεν είχε αφήσει- τελικά- το τηλέφωνο στο σπίτι του, όπως έλεγε ο ίδιος.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι την επίμαχη ώρα από τις 20:40 έως τις 21:41 που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο. Κι αυτό προκύπτει από τις απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, καθώς φαίνεται εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα να ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού κυνηγού, Μπάμπη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cycok7crkilt)


Μάλιστα, εκτιμάται ότι έχει κάνει τρεις προσπάθειες με το κινητό του τηλέφωνο, καθώς προφανώς ήθελε να κάνει κάποια κλήση. Χθες τα εγκληματολογικά εργαστήρια έκαναν κάποιες μετρήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ώστε να δουν σε ποια άλλα σημεία ενεργοποιήθηκε το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη και ποια ήταν η διαδρομή που ακολούθησε. Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στην περιοχή του Μεσολογγίου στον αύλακα Κλείσοβα αλλά και σε αγροτικές εκτάσεις δεξιά της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, όπου κάμερα της Ιόνιας Οδού κατέγραψε το όχημα του κρεοπώλη.

Από το κινητό του αγνοούμενου προέκυψε ότι, ενώ αρχικά το τελευταίο στίγμα ήταν στις 21:45, τα εργαστήρια της Αστυνομίας αποφάνθηκαν ότι το τελευταίο στίγμα τελικά ήταν στι 23:49 το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, καθώς ο ίδιος ή κάποιος άλλος εισήλθε στο Facebook. Από εκεί, ακολούθως, χάθηκε το στίγμα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyday0typea1)


Στο μεταξύ, αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη και στέκονται σε μια σειρά από αντιφάσεις που έχουν διαπιστώσει, με τον 50χρονο να επαναλαμβάνει πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφυλα ζευγάρια: Το κυβερνητικό «μασάζ» για το νομοσχέδιο με επιχειρήματα και η νέα τροχιοδεικτική βολή Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ: Σε βέρτιγκο για τα ομόφυλα ζευγάρια - Η εξέγερση του στενού κύκλου Κασσελάκη και η τριπλή κωλοτούμπα

Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος της 41χρονης «έστησε» διάρρηξη μετά τη δολοφονία και έλεγε στους αστυνομικούς ότι βρήκε το μπλουζάκι της - Η κατάθεσή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης