Την τελευταία της πνοή άφησε μία 32χρονη νηπιαγωγός στο Καρπενήσι, με την είδηση να σκορπίζει την θλίψη στην τοπική κοινωνία.
Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε στο σχολείο της το πρωί της Παρασκευής (12/1) και οι συνάδελφοί της ανησύχησαν. Αρχικά την αναζήτησαν στο τηλέφωνο και καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, την έψαξαν στο σπίτι της.
Δυστυχώς, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο, καθώς εντόπισαν την 32χρονη νεκρή.
Από την Αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια πιθανά στον ύπνο της. Από το ΑΤ Καρπενησίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας