Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ένας εκ των Κρητικών που τραυματιστήκε από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.
Ο 28χρονος Γιάννης έφερε τραύμα στο μάγουλο, ενώ ο34χρονος αδερφός του, Δημήτρης, που δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία τόσο του ίδιου όσο και της παρέας του.
«Λένε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ο αδερφός μου και το άλλο παιδί, απλά χρειάζονται περισσότερες μέρες (νοσηλείας)» πρόσθεσε ο νεαρός Γιάννης.
Όπως είπε, στάθηκαν τυχεροί καθώς δέχτηκαν τρεις σφαίρες στο κεφάλι και ευτυχώς δεν θρήνησαν θύματα. «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.