Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ένας εκ των Κρητικών που τραυματιστήκε από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.
Ο 28χρονος Γιάννης έφερε τραύμα στο μάγουλο, ενώ ο34χρονος αδερφός του, Δημήτρης, που δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία τόσο του ίδιου όσο και της παρέας του.
«Λένε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ο αδερφός μου και το άλλο παιδί, απλά χρειάζονται περισσότερες μέρες (νοσηλείας)» πρόσθεσε ο νεαρός Γιάννης.
Όπως είπε, στάθηκαν τυχεροί καθώς δέχτηκαν τρεις σφαίρες στο κεφάλι και ευτυχώς δεν θρήνησαν θύματα. «Δεχτήκαμε τρεις σφαίρες στο κεφάλι και δεν είχαμε θύματα, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ