Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πήρε εξιτήριο ένα από τα θύματα του πιστολέρο - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο τραυματιών

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πήρε εξιτήριο ένα από τα θύματα του πιστολέρο - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας των άλλων δύο τραυματιών

Ο 29χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση

kriti_-_pyrovolismoi
Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ένας από τους τρεις Κρητικούς που είχε πέσει θύμα των πυροβολισμών του Αλβανού πιστολέρο στο Γκάζι. Σύμφωνα με το ekriti.gr ο 29χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση. Ο 29χρονος, θα παραμείνει για μία με δυο μέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στον τόπο του, τα Μάλια.

Όσον αφορά στον 28χρονο φίλο του εκείνος θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" όπου και νοσηλεύεται καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Σύμφωνα με πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε το ekriti, ο 28χρονος περπατάει και μιλάει κανονικά και προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ. Σημειώνεται ότι σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 34χρονος ωστόσο και εκείνου η υγεία έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης έπειτα από την δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισής του προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.


Πηγή: ekriti.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Έπιασαν τον δολοφόνο της 27χρονης μητέρας στην Ιταλία - Την καταδίωκε αφού εκείνη διέκοψε την εξωσυζυγική τους σχέση

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 34χρονου Κρητικού που πυροβολήθηκε στο Γκάζι - Παίρνουν εξιτήριο οι άλλοι δύο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης