Ανήλικοι έπεσαν σε αυλάκι με κλεμμένο αυτοκίνητο

Ανήλικοι έπεσαν σε αυλάκι με κλεμμένο αυτοκίνητο

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση

Nafpaktos
Διάθεση για περιπέτεια είχαν τέσσερις νεαροί Ρομά, μεταξύ των οποίων δυο ανήλικοι ηλικίας 16 και 15 χρόνων, οι οποίοι έκλεψαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από περιοχή του Αγρινίου το όχημα μιας γυναίκας και πήγαν με αυτό σε ένα κατάστημα στη Ναυπακτία. Όταν εντοπίστηκαν, προσπάθησαν να ξεφύγουν με... ράλι το οποίο κατέληξε σε ένα αυλάκι γεμάτο νερό!

Οι αστυνομικοί του τμήματος και της Τροχαίας Ναυπακτίας επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο όχημα καθώς διαπίστωσαν ότι επέβαιναν ανήλικοι, ωστόσο οι τέσσερις επιβάτες τράπηκαν σε φυγή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, οι «άγουροι» ραλίστες έχασαν τον έλεγχο και το κλεμμένο όχημα βγήκε από τον δρόμο πέφτοντας σε ένα αυλάκι στο Αντίρριο, όπου το εγκατέλειψαν και διέφυγαν πεζή. Μέσα στο αυτοκίνητο, που αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο, οι αστυνομικοί βρήκαν μία τανάλια, δυο μεταλλικά αντικείμενα, ιατρικές μάσκες και γάντια, καθώς και είδη ρουχισμού.

Οι δράστες εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς που τους αναζητούσαν, ενώ κινούνταν με άλλο όχημα, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τμήμα Ναυπακτίας. Σε σωματικές έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους τρία κινητά τηλέφωνα και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε ένα κατσαβίδι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες κλοπές, ενώ και σε βάρος των γονεων των δυο ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα

Στα ίδια επίπεδα οι τιμές του ρεύματος στις αρχές του 2024 - Τι προβλέπουν οι τέσσερις κατηγορίες τιμολογίων

Τα 3 στοιχεία που δείχνουν ότι η επίθεση των χούλιγκαν που τραυμάτισαν τον αστυνομικό ήταν προσχεδιασμένη

Δολοφονία χαρακτήρα καταγγέλλει η Λουπάκη μετά την απάντηση του διευθυντή του «Κόκκινο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης