Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Εκδήλωση προς τιμή του πρώην διευθυντή Χαράλαμπο Ναούμη

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Εκδήλωση προς τιμή του πρώην διευθυντή Χαράλαμπο Ναούμη

Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00 στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ

naoumis_kol
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει στις 13 Νοεμβρίου 2023 (18.00) εκδήλωση προς τιμήν του τέως διευθυντή του ΔΣΑ Χαράλαμπου (Μπάμπη) Ναούμη στην αίθουσα τελετών του Συλλόγου (Ακαδημίας 60), ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία του ΔΣΑ.

Ο κ. Ναούμης μετά από 30 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον πρώτο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας απεχώρησε από την θέση διευθυντή στην εκπνοή του περασμένου έτους και συνέχισε την μαχόμενη δικηγορία.

Η οικογένεια του Χαράλαμπου Ναούμη είναι όλοι νομικοί. Οι δύο αδελφοί του, Κώστας και Ευάγγελος είναι δικηγόροι και η αδελφή του Ζωή είναι Ειρηνοδίκης. Η καταγωγή της νομικής οικογένειας των αδελφών Ναούμη είναι από την περιοχή της Αμφιλοχίας.

Όλες αυτές τις δεκαετίες ο Μπαμπής Ναούμης ήταν η ψυχή του ΔΣΑ. Ήταν ο διευθυντής ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό των υπαλλήλων του Συλλόγου και αφουγκραζόταν τα προβλήματά τους, δίνοντας παράλληλα λύση. Ήταν ο άνθρωπος που διοργάνωνε τις εκλογές στο Σύλλογο μαζί με το προσωπικό.

Κλείσιμο
Ο κ. Ναούμης συνεργάστηκε όλα αυτά τα 30 χρόνια με πολλούς πρόεδρους του ΔΣΑ, όλων των πολιτικών αποχρώσεων, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με τον καλλίτερο τρόπο.

Βερβεσός, Βόζενμπεργκ και Σχινάς οι ομιλητές

Έτσι, ο ΔΣΑ διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητές τον πρόεδρο του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσό, την ευρωβουλευτή και πρώην σύμβουλο του ΔΣΑ Ελίζα Βόζενμπεργκ και τον πρώην αντιπρόεδρο του ΔΣΑ Θεόδωρο Σχινά.

Όπως είναι γνωστό, ο Χαράλαμπος Ναούμης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1980.

Το 1992 επελέγη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ ως πρώτος δικηγόρος - γενικός διευθυντής του Συλλόγου και εν συνεχεία διετέλεσε διευθυντής του περιοδικού "Κώδικας Νομικού Βήματος".

Ακόμα, διετέλεσε Διευθυντής του επιστημονικού περιοδικού του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών "Νομικό Βήμα" και μέλος:

- της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου,
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης