Άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» στο ATM τράπεζας στη Δίβρη Ηλείας λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες έφθασαν στο χωριό με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, ενώ ακολουθούσαν και συνεργοί τους με ένα μαύρο αυτοκίνητο.
Όπως φαίνεται -και σε αυτή την περίπτωση, δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σημείο.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ στο σημείο έχει κληθεί η σήμανση.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.