Στην προσαγωγή ενός αλλοδαπού, Σύρου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος κινούνταν ύποπτα μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα, προχώρησαν λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα στελέχη της ΟΠΚΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν ο νεωκόρος της εκκλησίας είδε τον άνδρα να μπαίνει στην εκκλησία και να επιδεικνύει περίεργη συμπεριφορά. Τότε ενημέρωσε σχετικά μία ομάδα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν στην περιοχή και τους ζήτησε να τον ελέγξουν.
Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ο άνδρας αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να καταφέρνουν τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Στην κατοχή του είχε ένα σακίδιο εντός του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι καθώς και ένα κοράνι.
Ποιος είναι ο 24χρονος Σύρος που προσήχθη
Ο άνδρας είναι Σύρος 24 ετών και έχει ξανααπασχολήσει για παρόμοια θέματα. Ειδικότερα φέρεται κατά το παρελθόν να εισήλθε στην εκκλησία και να άρχισε να διαβάζει το κοράνι με αποτέλεσμα σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία.
Παράλληλα ο άνδρας έχει περάσει κατά το παρελθόν και από ψυχιατρική εξέταση χωρίς ωστόσο να κριθεί αναγκαία η κράτησή του.
Ο άνδρας προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.