Γαλάτσι: Βίντεο - ντοκουμέντο από την ληστεία στον φούρνο

Γαλάτσι: Βίντεο - ντοκουμέντο από την ληστεία στον φούρνο

Διακρίνονται οι τρεις κακοποιοί, με full face στο πρόσωπα, να περνούν απέναντι από το φούρνο και να εξαφανίζονται

galatsi_listeia_xr
Είναι η στιγμή που οι τρεις, αδίστακτοι ληστές αφού έχουν δέσει τον ιδιοκτήτη του φούρνου στο Γαλάτσι και τον υπάλληλό του με tie wrap και τους έχουν απειλήσει με όπλο φεύγουν από το κατάστημα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνονται οι τρεις κακοποιοί, με full face στο πρόσωπα, να περνούν απέναντι από το φούρνο, να διασχίζουν την οδό Κυβέλης και να εξαφανίζονται τρέχοντας προς την οδό Φωκά.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία στον φούρνο στο Γαλάτσι

Λίγο μετά τις 4.20 τα ξημερώματα, οι δράστες αποχωρούν από το φούρνο έχοντας αφήσει δεμένους μέσα στο κατάστημα τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο και χωρίς να έχουν αρπάξει κλοπιμαία.

Όπως περιγράφει στο protothema.gr ο επιχειρηματίας, οι ληστές ήταν ήδη μέσα στο κατάστημα όταν μπήκε στο φούρνο ενώ την ώρα που ο ένας τον απειλούσε με το όπλο οι συνεργοί του έκοβαν τα καλώδια από την κάμερα ασφαλείας. 

«Πρέπει να ήταν μέσα τα άτομα, πρέπει να είχαν μπει μέσα. Γιατί στο μαγαζί όλα ήταν κλειστά. Κατέβηκα εκείνη την ώρα, 4 παρά τέταρτο, να ξεκινήσω τη δουλειά μου και βρέθηκα εδώ στο χώρο. Ήμουν εκεί στο ψυγείο και ήρθαν ένας με τα χαρακτηριστικά καλυμμένα, με ένα όπλο, μου λέει 'μην μιλάς, προχώρα προς τα εδώ'. Με βουτάει, με πάει μέσα. Εν τω μεταξύ, φώναξα εγώ το συνεργάτη μου να την κοπανήσει, να κάνει κάτι, αλλά ήταν ο δεύτερος μέσα. Τον απειλεί με κατσαβίδι. 

Μας ακινητοποιούν μέσα, μας δένουν χειροπόδαρα με tie wrap. Μου ζήτησαν να τους δείξω που είναι το καταγραφικό, τους είπα που είναι και έκοψαν τα καλώδια», λέει ο ιδιοκτήτης του φούρνου και εξηγεί πως στη συνέχεια οι δράστες πήραν τα κλειδιά του σπιτιού του και ανέβηκαν στο διαμέρισμα αναζητώντας χρήματα.

«Μου ζήτησαν τα κλειδιά από το σπίτι και μου ζητάνε που είναι τα λεφτά. Τους λέω 'δεν υπάρχουν λεφτά'. Πήραν τα κλειδιά, ανέβηκαν πάνω στο σπίτι. Εψαξαν το σπίτι κανένα 20λεπτο και παραπάνω και κατέβηκαν κάτω.  Εν τω μεταξύ μου έχωσαν κάνα 2-3 σφαλιάρες και εμένα για να τους πω που είναι τα λεφτά. Τους λέω 'παιδιά δεν ξέρω τίποτα, δεν υπάρχουν λεφτά'. Μου πήραν τα λεφτά που είχα στην τσέπη μου για το μαγαζί. Και έφυγαν. Πριν φύγουν μου βάζουν το όπλο στο δόντι μου και μου λένε 'δώσε μου τα λεφτά'. Τους λέω 'παιδιά σκοτώστε με, δεν υπάρχουν λεφτά. Αν θέλετε να με σκοτώσετε, σκοτώστε με'. Μας άφησαν δεμένους αλλά εγώ κατάφερα και είχα λυθεί και την ώρα που αποχωρούσαν, έσπασα τα λουριά που είχα στα πόδια. Πήρα τα κλειδιά άνοιξα το μαγαζί, πήρα το σταθερό γιατί το κινητό μου το είχαν πετάξει και κάλεσα την Αστυνομία», αναφέρει το θύμα της ληστείας. 
Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης κατά Δόμνας Μιχαηλίδου - «Εμφανίστηκε απρόσκλητη, στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική»

Με κυνήγι μαγισσών έφεραν τον Κασσελάκη σαν αντισυστημικό, λέει ο Βούτσης!

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για Αναγνωστόπουλο – «Είχε εκδικητικά κίνητρά, νόμιζε ότι θα κοροϊδεύει τους πάντες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης