Δήμος Αθηναίων: «Όχι» σε χώρο για εκλογικά περίπτερα και δωρεάν διαφήμιση στον συνδυασμό Κασιδιάρη

Δήμος Αθηναίων: «Όχι» σε χώρο για εκλογικά περίπτερα και δωρεάν διαφήμιση στον συνδυασμό Κασιδιάρη

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα σήμερα την εισήγηση του Κώστα Μπακογιάννη - «Ενωμένοι λέμε “όχι” στη ρητορική μίσους και στην προπαγάνδα των ναζί»

bakogiannis1
«Όχι» στη διάθεση δημοσίου χώρου για εκλογικά περίπτερα για τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου είπε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, κάνοντας δεκτή την εισήγηση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη. Επίσης, στον συνδυασμό δεν θα δοθεί η δυνατότητα δωρεάν προβολής στα διαφημιστικά πλαίσια στις στάσεις των περιπτέρων.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ελήφθη δια περιφοράς και με ομόθυμη στήριξη όλων των παρατάξεων του δημοκρατικού τόξου.


«Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, πέρα από ιδεολογίες και παρατάξεις λέει σταθερά «όχι» στη ρητορική του μίσους και στην προπαγάνδα των ναζί. Η Αθήνα είναι η πόλη της Δημοκρατίας και δεν χωράει τον φασισμό. Η λαϊκή ετυμηγορία θα το επιβεβαιώσει σύντομα», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Κλείσιμο


«Θα βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια στρέβλωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών και πλησιάζει η ώρα της οριστικής καταδίκης και από τη δικαιοσύνη. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων θα είναι πάντοτε ανάχωμα σε κάθε φασιστικό μόρφωμα», ανέφερε από πλευράς του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων, Βασίλης Κορομάντζος.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη διαδικασία για την απαγόρευση δωρεάν προβολής και χρήσης κοινόχρηστου χώρου είχε ακολουθηθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2019.




Ειδήσεις σήμερα:

«Καρτέρι θανάτου» έστησε ο αστυνομικός στην πρώην σύζυγό του στην Καλαμαριά - «Θα τη σκοτώσω», έλεγε στoν πατέρα του

Στον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι το Nammos Project με $700 εκατ.

Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Ερευνάται η σύνδεσή του με το μακελειό στη Λούτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης