Τον δρόμο για τη Θεσσαλίαπροκειμένου να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης πήραν το πρωί του Σαββάτου 30 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στις περιοχές της Θεσσαλίας μεταβαίνουν 10 αστυνομικοί από την ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής, 10 αστυνομικοί από την ΟΠΚΕ Αθηνών και 10 αστυνομικοί από την ομάδα Δράση.
Να σημειωθεί ότι στις εν λόγω ομάδες οι αστυνομικοί συμμετείχαν εθελοντικά δηλώνοντας την επιθυμία τους να συνδράμουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.
Οι αστυνομικοί κινούνται με 15 οχήματα τύπου Navara και αναμένεται να φθάσουν στην περιοχή σύντομα.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.