Σοβαρό ατύχημα στη Χαλκιδική: ΙΧ συγκρούστηκε με όχημα της Πυροσβεστικής, τραυματίστηκε 20χρονος
Ο 20χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας ωστόσο λόγω των σοβαρών τραυμάτων του διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη
Φανή Χαρίση
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (19/7) στην Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, στις 8.30 το πρωί, στην επαρχιακή οδό Μουδανίων Παλιουρίου, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, για άγνωστη έως τώρα αιτία εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με όχημα της Πυροσβεστικής.
Ο 20χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας ωστόσο λόγω των σοβαρών τραυμάτων του στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.