Ραφήνα: Με «μπαλώματα» και φέτος ο δρόμος για το Κόκκινο Λιμανάκι

Ραφήνα: Με «μπαλώματα» και φέτος ο δρόμος για το Κόκκινο Λιμανάκι

Το οδόστρωμα ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια τους λουόμενους αλλά και τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, καθώς έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες λακκούβες που μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές υλικές ζημιές

lakouves
Επικίνδυνοι για ένα ακόμη καλοκαίρι -παρά τα «μπαλώματα» των τελευταίων ημερών- θα παραμείνουν οι δρόμοι στο Κόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα, όπου διέρχονται χιλιάδες οχήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το οδόστρωμα ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια τους λουόμενους αλλά και τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, καθώς έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες λακκούβες που μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές υλικές ζημιές. Τα αυτοκίνητα των κατοίκων «υποφέρουν» και η ανησυχία για το πότε θα ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Φωτογραφίες από τους δρόμους της περιοχής:

rafina4
rafina3
rafina2
rafina1
rafina

Κλείσιμο
Το περασμένο έτος, η ανακοίνωση ότι θα γίνουν πρώτα τα έργα για το νέο δίκτυο ύδρευσης και μετά η ασφαλτόστρωση -ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη της καταστροφής, όπως συνέβη στο Μάτι- φάνηκε λογική.

Ωστόσο, η εφαρμογή αυτής της πολιτικής έχει αφήσει τους δρόμους της περιοχής σε μια κατάσταση που θυμίζει πίστα... motocross. Μετά την τοποθέτηση των σωληνώσεων, σημεία του οδοστρώματος άρχισαν σταδιακά να υποχωρούν.

Στην κεντρική Ραφήνα, οι εργασίες αποκατάστασης των δρόμων έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά το Κόκκινο Λιμανάκι παραμένει σε αναμονή. Οι δρόμοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε κακή κατάσταση και η έλλειψη ενημέρωσης από τις αρμόδιες αρχές εντείνει την ανησυχία των κατοίκων.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Η παραγγελία εν μέσω καύσωνα και το πρόστιμο - «Έχει τελειώσει ο χοιρινός γύρος, θέλετε να βάλουμε κοτόπουλο;»

Λάρισα: «Σκότωσε στο ξύλο το παιδάκι μου, τη ζήλευε και την απειλούσε» λέει η μητέρα της αστυνομικού

Ρωσία: Σοβαρές ζημιές σε πλοία του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας από επίθεση με drones σε δύο λιμάνια - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης