Μεσσηνία: Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε παράνομο κάμπινγκ

Μεσσηνία: Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε παράνομο κάμπινγκ

Συνελήφθησαν οκτώ άτομα που είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε ένα παραθαλάσσιο αλσύλλιο σε κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας

Messinia-kamping-narkwtika
Συνδύαζαν τις ανέμελες διακοπές με την χρήση ναρκωτικών οι έξι Έλληνες και οι δυο αλλοδαποί που είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε ένα παραθαλάσσιο αλσύλλιο σε κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, όπως αποκαλύφθηκε από την στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που εκτελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, του τμήματος Τριφυλίας και της Ο.Π.Κ.Ε., βρήκαν στα αυτοσχέδια καταλύματα των οκτώ κατασκηνωτών ποσότητες κάνναβης ακατέργαστης συνολικού βάρους 96,9 γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης, ένα τσιγαριλίκι και ένα τσεκούρι, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι κατασκηνωτές συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ τους βεβαιώθηκαν και εννέα παραβάσεις της νομοθεσίας περί ελεύθερου κάμπινγκ.

Μετά τον αγοραστή έπιασαν τον διακινητή

Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,35 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην κατοχή ενός Έλληνα στο Βόλο, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οδήγησε στη σύλληψη του προμηθευτή του. Στην κατοχή του Έλληνα διακινητή βρέθηκαν τρία ναρκωτικά χάπια, αλλά στη συνέχεια παρέδωσε ο ίδιος ακατέργαστη κάνναβης βάρους 158,7 γραμμαρίων και άλλα 120 ναρκωτικά χάπια. Επιπροσθέτως, στην κατοχή του κατασχέθηκαν 170 ευρώ και οδηγήθηκε μαζί με τον "πελάτη" του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.



Ειδήσεις σήμερα:

«Coming soon» έγραφαν στα Σκόπια για τον 39χρονο που δολοφονήθηκε στη Χαλκιδική

Βίντεο: Παραλίγο τροχαίο για τον Μέσι - Παραβίασε «κόκκινο» και μπήκε σε διασταύρωση γεμάτη αυτοκίνητα

Εδωσαν αγώνα στο Καβούρι και στο νοσοκομείο για να σώσουν τον 6χρονο - Οι γονείς του έλειπαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης