Φρίκη στον Κολωνό σε δύο δικογραφίες: Οι 28 βιαστές της 12χρονης

Φρίκη στον Κολωνό σε δύο δικογραφίες: Οι 28 βιαστές της 12χρονης

Από τον Οκτώβριο το ανήλικο κορίτσι δεν έχει σταματήσει να κατονομάζει πρόσωπα που την κακοποίησαν - 31 συλλήψεις και 28 προφυλακίσεις με φόντο το ασύλληπτο δράμα ενός παιδιού

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
12xroni_kolwnos_xr
Σενάριο βγαλμένο από τον πλέον διεστραμμένο νου που αντιστρατεύεται με επιμονή κάθε υγιές ανθρώπινο στοιχείο μοιάζει πλέον η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Από τον περασμένο Οκτώβριο το ανήλικο κορίτσι δεν έχει σταματήσει να κατονομάζει στις Αρχές πρόσωπα που την κακοποίησαν στο σώμα και την ψυχή για ευτελή ποσά. Ανάμεσά τους πολλοί αλλοδαποί, αλλά και οικογενειάρχες... υπεράνω πάσης υποψίας, που αφού ασελγούσαν πάνω στο κορμί της επέστρεφαν μετά στην οικογενειακή εστία για να αγκαλιάσουν τα δικά τους παιδιά. Ο ζόφος και η διαστροφή αποτυπώνονται πλέον σε δύο δικογραφίες που έχει σχηματίσει η Δικαιοσύνη για την υπόθεση αυτή έπειτα από το μπαράζ των 31 συλλήψεων, το οποίο και οδήγησε στη φυλακή 28 συνολικά πρόσωπα, «φορτωμένα», κατά περίπτωση, με κατηγορίες για μαστροπεία, βιασμό, πορνογραφία και πολλά άλλα παρόμοια αδικήματα.

Στο... πάνθεον των κατηγορουμένων φιγουράρει πρώτο το όνομα του Ηλία Μίχου, ο οποίος φέρεται να βίαζε το κορίτσι ακόμη και στο υπόγειο του παντοπωλείου που διατηρούσε στα Σεπόλια, αλλά και να το εξέδιδε σε οίκο ανοχής φτιάχνοντας ειδικό προφίλ για εκείνη στην εφαρμογή Blindchat. Το πλέον παράδοξο στοιχείο της υπόθεσης, όμως, είναι ότι στη φυλακή βρίσκεται και η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού, κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της ίδιας της κόρης της.

Η προφυλάκισή της είχε προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά και σκηνές αρχαίας τραγωδίας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Οταν η κατηγορούμενη μετά την απολογία της έπαιρνε τον δρόμο για τις φυλακές, τα μεγαλύτερα από τα άλλα επτά παιδιά της που την περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο κατέρρευσαν όταν την είδαν να βγαίνει με χειροπέδες στα χέρια.

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Κλείσιμο
Ηταν Αύγουστος του 2022 όταν η «υπόθεση του Κολωνού» άρχισε να ξεδιπλώνεται από μια τυχαία ίσως συγκυρία. Η θεία του παιδιού που το φιλοξενούσε στη Λευκάδα εντόπισε σε ένα από τα δύο κινητά του χυδαία μηνύματα που αντάλλασσε μαζί της ένας άνδρας. Λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο αποστολέας ήταν ο Ηλίας Μίχος, στο μαγαζί του οποίου εργαζόταν κάποιες φορές το κορίτσι για ένα μεροκάματο της τάξεως των 10 ευρώ!
12xroni_in__2_
Ο Ηλίας Μίχος, ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στα Σεπόλια που φέρεται να βίαζε το κορίτσι ακόμη και στο υπόγειο του μαγαζιού του, αλλά και να το εξέδιδε σε οίκο ανοχής φτιάχνοντας ειδικό προφίλ για εκείνη στην εφαρμογή Blindchat

«Με αυτό που αντίκρισα σοκαρίστηκα. Είδα ότι συνομιλούσε με έναν “Ηλία Μήχο” (σ.σ.: όπως τον είχε αποθηκευμένο το παιδί), ο οποίος της έλεγε αισχρά πράγματα, ενώ στη μεταξύ τους συνομιλία υπήρχαν και γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της ανιψιάς μου...» είχε καταθέσει στην ανακρίτρια η θεία του παιδιού, η οποία στη συνέχεια επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και με τη μητέρα της 12χρονης ζητώντας της να προχωρήσει άμεσα σε καταγγελία. Η γυναίκα είχε προλάβει να τηλεφωνήσει και στον 53χρονο και, όπως είχε δηλώσει συγγενικό της πρόσωπο, όταν εκείνος άκουσε τις φωνές και τις προειδοποιήσεις της ότι θα τον καταγγείλει, της απάντησε: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Δεν με ξέρεις. Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα».

Από το σημείο αυτό όμως και μετά το σκοτάδι που περιβάλλει από την πρώτη στιγμή αυτή την όζουσα υπόθεση μεγαλώνει κι άλλο. Μαθαίνοντας τα όσα βίωνε η κόρη της, η μητέρα τηλεφωνεί στον Μίχο. Τον βρίζει, τον αποκαλεί «ανώμαλο και κτήνος», απειλεί ότι θα τον θάψει και πως θα τον στείλει στη φυλακή. «Εγώ ήμουν, ΟΚ», της απαντά κάποια στιγμή εκείνος. Η γυναίκα καλεί και την εν διαστάσει τότε σύζυγο του Μίχου, την ενημερώνει για τα άρρωστα μηνύματα που ο συμβίος της έστελνε στην κόρη της και λίγο αργότερα της λέει ότι δεν θέλει να φτάσει η υπόθεση στην Αστυνομία και να καταστραφούν έτσι δύο οικογένειες, αλλά η θεία του κοριτσιού την πιέζει.

«Μου λένε να μην το λυπηθώ το τέρας», γράφει η 37χρονη στην πρώην σήμερα σύζυγο του Μίχου και αργότερα, σύμφωνα με μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, της ζητεί 100 ευρώ για να πάει την κόρη της με ταξί σε γιατρό. Και όταν η συνομιλήτριά της δεν της απαντά, η μητέρα επανέρχεται. «Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Οπως βλέπεις, δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως, όταν στο ζητάω, και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω...» επιμένει σε νέο μήνυμα προς τη συμβία του Μίχου.

Παρ’ όλα αυτά, η 37χρονη δεν κρύβει το έγκλημα διαρκείας σε βάρος της κόρης της. Προχωρά σε καταγγελία στις Αρχές. Ο Μίχος κι ένας ακόμη 42χρονος άνδρας, που κι εκείνος κατηγορείται ότι είχε συνευρεθεί με το παιδί, συλλαμβάνονται. Προκλητικοί όμως και οι δύο, θα ισχυριστούν ενώπιον της ανακρίτριας ότι συνευρέθηκαν με το κορίτσι έχοντας τη συναίνεσή του. Ο Μίχος μάλιστα επικαλείται ένα ακόμη ασύλληπτο επιχείρημα. «Η μικρή μου έστελνε προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο», θα πει.

«Πιστεύω πως η μητέρα της ήξερε τι συνέβαινε. Η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε», είχε αναφέρει ακόμη στην απολογία του ο 53χρονος παντοπώλης με καταγωγή από το Αγρίνιο. Από λογαριασμό του άλλωστε, όπως διαπιστώθηκε, είχαν «φύγει» δύο εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ προς την 37χρονη.

«Είχα μπει σε ένα τσατ γνωριμιών και γνώρισα την κοπέλα. Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει. Οταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και “από εκείνη ό,τι θέλω”. Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος... Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο. Της είπα πως δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη.
12xroni_in__1_
Η μητέρα της 12χρονης η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της ίδιας της κόρης της

Τότε μπλόκαρα το τηλέφωνό της...» είχε υποστηρίξει στη δική του απολογία ο 42χρονος δεύτερος συλληφθείς, ισχυριζόμενος ακόμη ότι η μικρή τού είχε πει πως έλεγε στη μητέρα της πως φρόντιζε μια θεία. Η μητέρα αρνείται κατηγορηματικά ότι γνώριζε τη φρίκη που βίωνε το παιδί της. Είναι σχεδόν μόνη στη ζωή έχοντας να μεγαλώσει επτά παιδιά, που όλα βρίσκονται στο πλευρό της. Ο σύζυγός της έχει προβλήματα με τα ναρκωτικά και η κόρη της σε κάθε κατάθεσή της την «αθωώνει».

«Η μητέρα μου δεν γνώριζε τίποτα», επαναλαμβάνει το παιδί και αναφέρει ότι ακόμη και στην κάρτα αναλήψεων που ήταν συνδεδεμένη με τον λογαριασμό της 37χρονης κουμάντο έκανε ο Μίχος. «Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω πού βάζει την κάρτα η μητέρα μου.

Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες. Εγώ του είχα πει το pin, μου ζήταγαν και το IBAN όταν μου έβαζαν χρήματα...» είχε αναφέρει η 12χρονη σε μία από τις πρώτες, έξι συνολικά, καταθέσεις της στις Αρχές.

Φυλακή και εμβάσματα

Παρά τα λόγια της κόρης της, η 37χρονη μητέρα δεν καταφέρνει να γλιτώσει τη φυλακή, στην οποία οδηγήθηκε στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της κόρης της. Ενώπιον της ανακρίτριας συντετριμμένη αρνείται την κατηγορία και με δάκρυα στα μάτια επαναλαμβάνει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βίωνε το παιδί.

Σε κλάματα ξεσπούν και τα μεγαλύτερα παιδιά της που την περιμένουν έξω από το ανακριτικό γραφείο όταν μαθαίνουν την απόφαση για προφυλάκισή της. «Ο Μίχος προσπάθησε να διεισδύσει στην οικογένειά μας, εμφανιζόταν προστατευτικός και δοτικός προς τα παιδιά της γειτονιάς και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη μας έπραξε όλα αυτά», είχε πει στην ανακρίτρια η 37χρονη, και επικαλούμενη και την κατάθεση της κόρης της που την «αθώωνε» είχε ακόμη προσθέσει: «Στις καταθέσεις της η ίδια η κόρη μου δηλώνει ότι εμείς, η οικογένειά της, δεν είχαμε καμία γνώση για όσα συνέβαιναν και για τη βάναυση κακοποίησή της. Η ίδια είχε βρει μηχανισμούς απόκρυψης των συνομιλιών της, γεγονός που καταδεικνύει ότι ουδεμία γνώση είχα εγώ και η οικογένεια».

Ομως ανακρίτρια και εισαγγελέας στάθηκαν στα εμβάσματα με μικροποσά που βρέθηκαν στον λογαριασμό της 37χρονης, αλλά και σε μηνύματα της 12χρονης κόρης της προς υποψήφιους «πελάτες» σε διάφορες εφαρμογές που έλεγαν «τα λεφτά στη μάνα μου». Το ένταλμα για τη σύλληψή της μητέρας του κοριτσιού εκδόθηκε μετά το άνοιγμα του κινητού της ανήλικης, στο οποίο είχαν ανευρεθεί τέσσερα στιγμιότυπα οθόνης από τραπεζικά εμβάσματα, τα οποία φέρεται να ζητούσε το παιδί από «πελάτες» και αυτά να κατέληγαν στον λογαριασμό της μητέρας. Η πρώτη ύποπτη κατάθεση ήταν 25 ευρώ και έγινε στις 31 Ιουλίου 2022.

Ακολούθησε άλλη μία των 25 ευρώ και μία των 20 ευρώ στον λογαριασμό της μητέρας. Είχε βρεθεί ακόμη μία συναλλαγή μέσω Iris (με καταχώρηση τηλεφωνικού αριθμού της 12χρονης) ύψους 40 ευρώ. Τα στοιχεία αυτά συνδυαστικά με το γεγονός ότι η ανήλικη έλειπε πάρα πολλές ώρες από το σπίτι, προφανώς για να «ανταποκρίνεται» στα ραντεβού της φρίκης που φέρεται να της έκλεινε ο Μίχος έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην προφυλάκιση της 37χρονης.
5707893
28 άτομα έχουν προφυλακιστεί με βάση τις καταθέσεις της 12χρονης. Ανάμεσα σε αυτούς ένας διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, ένας πατέρας με τον 19χρονο γιο του, ένας οδοντοτεχνίτης, ένας προπονητής ακαδημιών, ένας πρώην διαιτητής, αλλά και αλλοδαποί από Μπαγκλαντές και Πακιστάν

Μαστροπεία Ή επαιτεία;

Αργότερα, πάντως, η γυναίκα ζήτησε την άρση της προσωρινής της κράτησης, όμως το αίτημά της έπεσε στο κενό. Δύο από τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου που εξέτασαν το αίτημα είχαν την άποψη ότι η μητέρα δεν πρέπει να βγει από τη φυλακή, επικαλούμενα πλήθος ενοχοποιητικών στοιχείων σε βάρος της, αλλά και διαβλέποντας προσπάθεια της κόρης της να τη βοηθήσει.

Μάλιστα στο βούλευμα αυτό γίνονται, μεταξύ άλλων, αναφορές σε μήνυμα της ανήλικης προς τη μητέρα της, το οποίο κατά τους δικαστές αποδεικνύει πως η 37χρονη έχει γνώση των ραντεβού που έκανε το παιδί και την εξωθούσε σε αυτά. «Στις 27 Ιουλίου η 12χρονη φαίνεται να συνομιλεί με τον Ι.Σ. και κανονίζει ραντεβού μαζί του για την επόμενη ημέρα στις 18.00. Ωστόσο, περίπου στις 2 ξημερώματα η ανήλικη στέλνει μήνυμα στη μητέρα της, στο οποίο της γράφει: “αύριο 06.00 ώρα νομίζω είναι σίγουρο”, ενημερώνοντάς την για το ραντεβού», αναφέρουν οι δικαστές, με την 37χρονη να αντικρούει και να υποστηρίζει χωρίς περαιτέρω διευκρίνιση ότι το επίμαχο μήνυμα αφορούσε ποσό που θα έδινε στην κόρη της μια κυρία.

Ακόμη, στο ίδιο βούλευμα γίνεται λόγος για πληθώρα μηνυμάτων που έχουν διαγραφεί τόσο από το κινητό της μητέρας όσο και από το κινητό της ανήλικης κόρης της. «Δεν βρέθηκαν ούτε οι κρίσιμες τηλεφωνικές κλήσεις και τα κρίσιμα μηνύματα που η κατηγορούμενη αντάλλαξε με τη θεία της ανήλικης στη Λευκάδα, όταν -κατά τους ισχυρισμούς της- ενημερώθηκε για την κατάσταση», ανέφεραν οι δικαστές.

Ωστόσο, ένα μέλος του δικαστικού συμβουλίου, η εισηγήτρια, είχε την άποψη ότι η γυναίκα δεν γνώριζε τίποτα. «Τελούσε σε κατάσταση απελπισίας και αγωνίας, καθώς δεν δύναται να βρει χρήματα ούτε για φαγητό και ούτε για προμήθεια της δόσης της, δεν κατευθύνει ούτε υπαινικτικά την κόρη της προς την κατεύθυνση της εκπόρνευσής της», ανέφερε η δικαστής, συνηγορώντας υπέρ της εκδοχής ότι η 37χρονη μάλλον έσπρωχνε την κόρη της σε επαιτεία παρά σε εκπόρνευση.

Προς ενίσχυση της παραπάνω άποψής της, η δικαστής επικαλείται τα δεκάδες μηνύματα της μητέρας προς την κόρη την περίοδο των διακοπών της στη Λευκάδα, όπου την προτρέπει να ζητήσει χρήματα από διάφορα πρόσωπα. «Η κατηγορούμενη κρυφά από τα συγγενικά τους πρόσωπα στέλνει την ανήλικη παθούσα να τελεί μία ιδιάζουσα επαιτεία, κυρίως σε γυναίκες, προκειμένου να της δίνει καθημερινά ποσά, μεταξύ άλλων και για την εξεύρεση της δόσης της», λέει η εισηγήτρια, και αποδίδει σε αυτό τη διαγραφή των μηνυμάτων της μητέρας από την ανήλικη προκειμένου να μην την εκθέσει.

Από την πλευρά της, η 37χρονη επέμενε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα χρηματικά ποσά που κατατίθεντο στον λογαριασμό της, λέγοντας πως από τον Μάιο του 2022 δεν είχε ξαναχρησιμοποιήσει την κάρτα ανάληψης με την οποία ήταν συνδεδεμένος ο συγκεκριμένος λογαριασμός.

Ετσι, όπως είπε στους δικαστές, δεν είχε αντιληφθεί τις σχετικές πιστώσεις. Ανέφερε ακόμη -χωρίς όμως να πείσει- ότι την κάρτα ανάληψης την είχε σε γνωστό στην κόρη της σημείο εντός της οικίας της, ότι εκείνη γνώριζε τον κωδικό και ότι σε κάθε περίπτωση η 12χρονη έγραφε «τα χρήματα στην μητέρα μου» διότι δεν θα μπορούσε να αναφέρει το όνομα του Μίχου και του κυκλώματος που υπήρχε με αρχηγό αυτόν.

Υπεράνω υποψίας

Η φρίκη που αποτύπωσε όμως η ανήλικη στις έξι συνολικά καταθέσεις της στις Αρχές φέρνουν μάλλον σε δεύτερη μοίρα τα επιχειρήματα των «μεγάλων» για να υπερασπιστούν εαυτούς. Ενα παιδί μόλις 12 ετών βιάζεται σε οίκους ανοχής και αυτοκίνητα, υφίσταται τις αρρωστημένες ορέξεις δεκάδων ενήλικων ανδρών, οι οποίοι όταν παρήλαυναν από το ανακριτικό γραφείο για να απολογηθούν είχαν ως μόνιμη επωδό πως είχαν πειστεί ότι το κορίτσι ήταν πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία! Η κακοποίηση, όπως την περιέγραψε το παιδί, το λιγότερο σοκάρει!

Οπως έχει καταθέσει η 12χρονη, ο Μίχος, πέραν του ότι τη βίαζε, την πήγαινε σε οίκο ανοχής και εκεί μέσα σε διάστημα περίπου μισής ώρας την ανάγκαζε να συνευρίσκεται με περίπου πέντε «πελάτες». «Σε μένα δεν έδιναν τίποτα», έχει καταθέσει το παιδί, σημειώνοντας πως υπήρχε και η κάρτα της μητέρας της, «όπου βάζαμε λεφτά κάποιοι που πλήρωναν για τις φωτογραφίες».

Το κορίτσι έχει αποκαλύψει ακόμη ότι ο Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής και την εξέδιδε. «Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι από κάτω. Μας άνοιγαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος...» έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η 12χρονη, για να υποστηρίξει στη συνέχεια ότι αφού συνευρίσκονταν εκεί με τον 53χρονο, μετά, στο ίδιο δωμάτιο, την επισκέπτονταν περίπου πέντε άνδρες κάθε φορά.

Συνολικά, σε διάστημα οκτώ μηνών, το κορίτσι έδωσε έξι καταθέσεις όπου κατονομάζει συνεχώς νέα πρόσωπα ως κακοποιητές της. Αναβιώνοντας ξανά και ξανά στο μυαλό της τον εφιάλτη, περιέγραψε με λεπτομέρειες τους άνδρες που έβλεπε στα ραντεβού της φρίκης.

Με βάση τις καταθέσεις της οι Αρχές έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα στη σύλληψη 31 προσώπων και την προφυλάκιση 28 εξ αυτών. Ανάμεσά τους βρίσκεται ένας πρώην σήμερα διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, ένας πατέρας με τον 19χρονο γιο του (!), ένας 55χρονος προπονητής ακαδημιών, αλλά και ο περιβόητος «Μιχάλης», 57 ετών, συνταξιούχος ναυτικός, ο οποίος φέρεται να έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία στη 12χρονη με εκείνη να αντιδρά.

Μεγάλη αίσθηση μάλιστα είχε προκαλέσει τον περασμένο Φεβρουάριο η προφυλάκιση ενός δερματολόγου, παντρεμένου και πατέρα ενός παιδιού. Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού, ο Μίχος την έστελνε στην πόρτα του συγκεκριμένου άνδρα, αλλά και άλλων... υπεράνω πάσης υποψίας, όπως ο 40χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας, ένας οδοντοτεχνίτης και ένας πρώην διαιτητής.

Η έκτη, και τελευταία, κατάθεση του κοριτσιού είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 8 ακόμη ανδρών, στην πλειονότητά τους με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και ένας από την Αλβανία, και την προφυλάκιση επτά εξ αυτών.

Δύο δικογραφίες, δύο δίκες;

Μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα της Δικαιοσύνης, αν κρίνει κανείς από τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να προλάβουν παραγραφές αδικημάτων και αποφυλακίσεις κατηγορουμένων λόγω συμπλήρωσης του ανωτάτου ορίου προφυλάκισής τους.

Για τον λόγο αυτό πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε νέα ανάκριση για την υπόθεση, καθώς η προηγούμενη ανακριτική έρευνα που είχε διενεργηθεί περατώθηκε και η δικογραφία πήρε τον δρόμο για την έκδοση βουλεύματος. Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι για την υπόθεση να διεξαχθούν δύο δίκες (εφόσον βέβαια υπάρξουν παραπεμπτικά βουλεύματα), όπως και ότι ο Μίχος θα μεταχθεί εκ νέου στο ανακριτικό γραφείο για κατάθεση, στο πλαίσιο της νέας ανάκρισης που άρχισε μετά και τη σύλληψη των οκτώ τελευταίων κατηγορουμένων.

Ανοιχτή παραμένει, τέλος, η έρευνα που είχε διαταχθεί μετά την αποκάλυψη ότι το κοριτσάκι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι συγγενικού του προσώπου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο πρόσωπο. Μάλιστα, η αρμόδια για την προστασία ανηλίκων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη είχε ζητήσει αυξημένη επιτήρηση της 12χρονης, οι συγγενείς της οποίας είχαν προβεί και σε καταγγελία σε Αστυνομικό Τμήμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισιά – Έξι άτομα έχουν τραυματιστεί

Διευρύνεται το Dentist Pass και για εφήβους έως 17 ετών

Survivor All Star: Η Μελίνα στον τάκο και τα... νυχτοπερπατήματα του Κωνσταντίνου με τη Σταυρούλα - Δείτε βίντεο  


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης