Παράτησε αβοήθητο τον φίλο του που πέθανε από χρήση ηρωίνης

Παράτησε αβοήθητο τον φίλο του που πέθανε από χρήση ηρωίνης

Η σορός βρέθηκε στις 28 Απριλίου και αρχικά δεν φάνηκε η αιτία θανάτου, που αποκαλύφθηκε από τις τοξικολογικές εξετάσεις

opke
Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε η έρευνα για τον θάνατο ενός 41χρονου στην περιοχή της Χερσονήσου, που είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άνδρας πέθανε μετά από χρήση ναρκωτικών μαζί με έναν 40χρονο φίλο του, ο οποίος τον εγκατέλειψε αβοήθητο και εξαφανίστηκε!

Οι δυο τους είχαν προμηθευτεί ηρωίνη από έναν 45χρονο, στις 24 Απριλίου, είχαν κάνει χρήση μέσα στο αυτοκίνητο του 40χρονου και στη συνέχεια πήγαν σε ένα χωράφι για να κάνουν πάλι χρήση. Όμως, όταν ο 41χρονος έπεσε σε κώμα, ο φίλος του έσπευσε να εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί του τα σύνεργα που χρησιμοποίησαν, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. Η σορός του βρέθηκε στις 28 Απριλίου και αρχικά δεν φάνηκε η αιτία θανάτου, που αποκαλύφθηκε από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι ο 40χρονος εγκατέλειψε τον φίλο του όταν τον άκουσε να λέει ότι δεν αισθάνεται καλά, ενώ αν τον είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο πιθανότατα θα σωζόταν. Την Τρίτη, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν ένα ναρκωτικό χάπι, αρκετό για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και έκθεση σε κίνδυνο.

Μαζί του, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και ο 45χρονος από τον οποίο οι δυο φίλοι είχαν προμηθευτεί τις δόσεις ηρωίνης, όπως προέκυψε από την άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών. Και αυτός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών και έκθεση σε κίνδυνο.






Ειδήσεις σήμερα:

Οι ελληνικές εκλογές σε σκηνοθεσία... Γουες Άντερσον στο TikTok με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

«Θυμάμαι να είμαι ανάποδα και να σκέφτομαι "έχω τελειώσει"» - Η Χριστίνα Σούζη μιλά για το τροχαίο

Η Χερσώνα κάτω από το νερό μετά την έκρηξη στο φράγμα Κάχοβκα - Πλημμυρισμένα 14.000 σπίτια


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης