Η Νικολέτα είπε το «ναι»: Ο μαραθωνοδρόμος Γιώργος Κακαβάνης έτρεξε 14χλμ για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του

Η Νικολέτα είπε το «ναι»: Ο μαραθωνοδρόμος Γιώργος Κακαβάνης έτρεξε 14χλμ για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του

Η αφετηρία του ήταν η Δραπετσώνα και ο τερματισμός στον Πειραιά  - Με τη διαδρομή που ακολούθησε σχημάτισε τη φράση «Marry me Nikoleta»

protasi-gamou
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει κάποιος πρόταση γάμου στη σύντροφό του. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι κάτω από το φως των κεριών, σε μία παραλία, ή μπροστά σε φίλους και γνωστούς. Όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι που γίνονται viral είτε για την πρωτοτυπία τους είτε από την αντίδραση που προκαλούν.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του μαραθωνοδρόμου Γιώργου Κακαβάνη ο οποίος επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του Νικολέτα τρέχοντας 14 χλμ. Η αφετηρία του ήταν η Δραπετσώνα και ο τερματισμός στον Πειραιά. Μάλιστα ο μαραθωνοδρόμος με τη διαδρομή που ακολούθησε σχημάτισε τη φράση «Marry me Nikoleta».

Ο Γιώργος Κακαβάνης μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε πως σχεδίαζε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του επί μία εβδομάδα καθώς ήθελε εκείνη η στιγμή να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό τους. Ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι, όπως λέει ο ίδιος καθώς έπρεπε να αναζητήσει από το μηδέν ένα σημείο στην Αθήνα που να έχει τους κατάλληλους δρόμους προκειμένου να σχεδιάσει τη φράση «Marry me Nikoleta». Σύμφωνα με τον ίδιο άλλαξε πολλές περιοχές σβήνοντας και σχεδιάζοντας από την αρχή τις πιθανές διαδρομές μέχρι να καταλήξει στην τελική του απόφαση.
351292629_1931466163893162_81444618157661502_n
Όπως τονίζει ο Γιώργος Κακαβάνης «στο εξωτερικό είναι διαδεδομένο να "ζωγραφίζεις" διαδρομές τρέχοντας, αλλά εδώ στην Ελλάδα τα οικοδομικά τετράγωνα είναι πολύ μικρά και κάνει το εγχείρημα αρκετά πιο δύσκολο».  Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του εγχειρήματός του ήταν αποκλειστικά δική του δουλειά και κανένας από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του δεν γνώριζε το παραμικρό. Μάλιστα όπως λέει κατά τη διάρκεια της διαδρομής του συνάντησε εμπόδια που δεν μπορούσε να προβλέψει όπως μία λαϊκή αγορά ανηφορικούς δρόμους και σκαλοπάτια. Όμως, σύμφωνα με τον ίδιο «δεν με σταματούσε τίποτε καθώς ήμουν αποφασισμένος να φτάσω μέχρι το τέλος».
350904650_3079862122323440_6614590713273463865_n
Η φράση «Marry me Nikoleta» αποτυπωμένη στον χάρτη
Κλείσιμο


«Είπα στη Νικολέτα ότι πάω για δουλειά και της έστειλα μήνυμα λέγοντάς της "έλα να με βρεις με αυτοκίνητο διότι χρειάζομαι βοήθεια σε κάποιες υποχρεώσεις". Όταν με συνάντησε της έδειξα τι είχα σχεδιάσει τρέχοντας και αφού το διάβασε της έκανα την πρόταση γάμου. Εκείνη συγκινημένη μου απάντησε θετικά», τονίζει ο Γιώργος Κακαβάνης στο protothema.gr.

Το protothema.gr εύχεται στον Γιώργο και τη Νικολέτα βίον ανθόσπαρτον!



Ειδήσεις σήμερα:

Mε νόμο το Τέξας απαγορεύει τις θεραπείες φυλομετάβασης στους ανήλικους


Σήμερα η τελετή ορκωμοσίας του προέδρου Ερντογάν στην Τουρκία


O Ντέμης Νικολαΐδης απαντά πρώτη φορά για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης