Άρτα: Ελεύθερος ο 37χρονος πατέρας του βρέφους

Άρτα: Ελεύθερος ο 37χρονος πατέρας του βρέφους

Ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

pateras_tmima_arta_arthro
Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε ο 37χρονος πατέρας του μόλις 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ξέχασε στο αυτοκίνητο του, στην Άρτα.

Ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ο ίδιος, προσήλθε μόνος του στο ανακριτικό γραφείο λίγο μετα τις 9:30 το πρωί, με σκυμμένο το κεφάλι 

Άρτα: Ελεύθερος ο πατέρας του βρέφους με περιοριστικούς όρους


«Η δίωξη που αρχικά του ασκήθηκε ήταν ορθή με τα στοιχεία που είχαν ανακρίτρια και εισαγγελέας. Ελπίζω ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια» σχολίασε ο δικηγόρος του 37χρονου μετά την απόφαση να μην προφυλακιστεί ο πελάτης του.

Όπως είπε για τον 37χρονο «ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του. Εεπειδή ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πονούς του μωρού που έβγαζε τα δόντια και είχε κολικούς, η γυναίκα του είχε ατύχημα και φοβόταν να πάει το παιδί στον παιδικό και έτσι το πήγε αυτός. Σταμάτησε να παρει έναν καφέ με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του, πήγε στη Λευκάδα εκτέλεσε το έργο του, όταν πήγε η γυναίκα του να πάρει το παιδί, αντιλήφθηκε ότι δεν είχε αφήσει το παιδί. Έτρεξαν και οι δύο εκεί και καταλαβαίνετε ότι κανείς δεν θα ήθελε να είναι κανείς στη θέση αυτή».

Σύμφωνα με τον ίδιο «η γυναίκα του 37χρονου είναι στο πλευρό του, συναντήθηκαν με την υποστήριξη του νοσοκομείου».

Κλείσιμο
Άρτα: Δηλώσεις από τον δικηγόρο του πατέρα



Οι γονείς ζητούν να μην γίνει η κηδεία του παιδιού τους στο χωριό της μάνας


Το ενδεχόμενο να μην τελεστεί αύριο η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ξέχασε στο αυτοκίνητο του ο 37χρονος πατέρας του, συζητούν οι γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στη χθεσινή πρώτη συνάντηση που είχε το ζευγάρι από την Άρτα στο νοσοκομείο μετά το μαρτυρικό θάνατο του βρέφους, συζήτησαν για την κηδεία του παιδιού τους που επρόκειτο να γίνει αύριο, Σάββατο.

Η απόφαση των παππούδων να γίνει η ταφή του παιδιού στο χωριό Περδικορράχη της Άρτας, τόπος καταγωγής της μητέρας βρίσκει αντίθετους το ζευγάρι, οι οποίοι θέλουν το παιδί τους να κηδευτεί σε άλλο μνήμα στην Άρτα ώστε να μπορούν να πηγαίνουν πιο συχνά να του ανάβουν κερί, σύμφωνα με στενά συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι παππούδες αρχικά είχαν πάρει αυτή την απόφαση επειδή οι δυο γονείς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν ήθελαν να τους επιβαρύνουν με το θέμα της ταφής. Όταν όμως ενημερώθηκαν οι γονείς για αυτή την απόφαση φαίνεται να άλλαξαν τα σχέδια για την ταφή του βρέφους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για να αλλάξει η αυριανή κηδεία χρειάζεται η παρέμβαση του εισαγγελέα. Έτσι αν δεν  προλάβουν μέχρι αύριο, η κηδεία θα γίνει κάποια άλλη μέρα.

Σήμερα απολογείται ο πατέρας του βρέφους που πέθανε ξεχασμένο στο αυτοκίνητο


Ο Μητσοτάκης προτάσσει το κοστολογημένο πρόγραμμα απέναντι στο «ναυάγιο» της προοδευτικής διακυβέρνησης


Συνεχίζεται η αστάθεια με βροχές και σκόνη - Έρχονται τα πρώτα 30άρια






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης