Μια από τις υποψηφίους είναι και η Χάιντυ το μήνυμα της οποίας ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων έχει γίνει viral κυριώς λόγω των απαντήσεων που πήρε η κοπέλα.
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media η υποψήφια των πανελλαδικών που μένει στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, ζητά από τους ενοίκους του κτηρίου να μην γίνει κάποιο πάρτι στην τάρατσα το διάστημα 1-12 Ιουνίου «γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου».
«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media.
Δείτε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα Μοναδικοί Άνθρωποι
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.