Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας που σκοτώθηκε στα Τέμπη: «Θα δώσω στο μωρό μου, το όνομά της»
Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν με τον αρραβωνιαστικό της στη μοιραία αμαξοστοιχία - Εκείνος σώθηκε, εκείνη δεν τα κατάφερε
Για τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένειά της μετά τον τραγικό θάνατο της Ιφιγένειαςστα Τέμπη, μίλησε η αδερφή της.
Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα βρισκόταν με τον αρραβωνιαστικό της στη μοιραία αμαξοστοιχία. Εκείνος σώθηκε, εκείνη δεν τα κατάφερε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr7obx4qemgp)
«Το μωρό μου είναι δύο μηνών. Δυστυχώς θρηνούμε ακόμη για την Ιφιγένεια και δεν θα σταματήσουμε να θρηνούμε. Ως οικογένεια αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν όλοι για να δικαιωθεί η ψυχή της Ιφιγένειας, να ηρεμήσει… Το κενό της δεν το καλύπτει τίποτα δυστυχώς… Θα τη θυμόμαστε…» είπε πολύ συγκινημένη η Χριστίνα Μήτσκα.
«Η Ιφιγένεια ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο των Γιαννιτσών. Είχαμε έναν χρόνο διαφορά. Έχω ακόμα έναν αδελφό. Για το δυστύχημα μάθαμε από τον αδελφό του συντρόφου της Ιφιγένειας μία ώρα μετά. Μας είπε ότι το τρένο που βρίσκονταν η Ιφιγένεια και ο σύντροφός της εκτροχιάστηκαν, ότι έμαθε τα νέα για τον αδελφό του, αλλά για την Ιφιγένεια δεν ήξερε και την ψάχνουν» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα, αποκαλύπτοντας ότι έμαθαν για τον θάνατό της τρεις ημέρες μετά.
«Η ζωή μας δεν έχει αλλάξει, πονάει πολύ. Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα, την οποία θα βαφτίσουμε Ιφιγένεια» δήλωσε η Χριστίνα Μήτσκα, η οποία τόνισε ότι τα χρήματα που θα δοθούν ως αποζημίωση δεν φέρνουν πίσω την αδελφή της.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.