Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τα πρώτα 24ωρα του μοιραίου σταθμάρχη στις φυλακές Λάρισας

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τα πρώτα 24ωρα του μοιραίου σταθμάρχη στις φυλακές Λάρισας

Τοποθετήθηκε σε ένα κελί με άλλους τρεις ηλικιωμένους κρατούμενους - Εξετάστηκε από ειδικό ψυχολόγο - Το πρώτο επισκεπτήριο ήταν από τη σύζυγό του

vasilis_samaras_xr
Σε ένα κελί των φυλακών της Λάρισας, με τρεις ηλικιωμένους κρατούμενους και αφού πέρασε εξέταση από ειδικό ψυχολόγο, για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει προβληματα, τοποθετήθηκε ο μοιραίος σταθμάρχης των Τεμπών.

Ουσιαστικά, ο 59χρονος, σχεδόν όλη την ημέρα είναι μόνος του, αφου οι συγκρατούμενοι του είναι εκτός κελιού καθώς εργάζονται στα μεροκάματα και έτσι, απομονωμένος σε ένα ασφαλές περιβάλλον, περνάει τις ώρες του σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του.

Ο άπειρος και ανεπαρκής σταθμάρχης των Τεμπών που έστειλε στο θάνατο 57 επιβάτες, μετά τη μαραθώνια απολογία του κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέος για την τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα. Τώρα, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Από τη διεύθυνση των φυλακών κρίθηκε πως πρέπει να τοποθετηθεί σε έναν ήσυχο και ασφαλή χώρο μαζί με τους άλλους τρεις, προχωρημένης ηλικίας κρατουμενους για «light» αδικήματα καθώς ο κίνδυνος να δεχθεί επιθέσεις είναι ορατός.

Ο 59χρονος, συμφωνα με πληροφορίες δεν χρειαστηκε να οδηγηθεί σε καραντίνα στο πλαίσιο των μέτρων covid καθώς είναι εμβολιασμένος και έτσι μετεφέρθη κατευθείαν στο κελί.

Οι ίδιες πηγές του protothema.gr λένε πως είναι ήσυχος, δεν δημιουργεί προβλήματα ενώ το πρώτο επισκεπτήριο που δέχθηκε ηταν απο τη σύζυγο του η οποία του πήγε ρούχα.

Κλείσιμο
Προαυλίζεται κανονικά ενώ πολλές ώρες περνάει μιλώντας στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους του οι οποίοι αναμένεται να τον επισκεφθούν αύριο.


Ειδήσεις σήμερα:

Δημόσια «συγγνώμη» σε απολυμένο εργαζόμενο ζήτησε ο Έλον Μασκ

Εργαζόμενοι, φοιτητές και μαθητές στο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την τραγωδία των Τεμπών

Άνδρας έδεσε τα χέρια του στο τιμόνι με χειροπέδες και αυτοκτόνησε πέφτοντας στον Θερμαϊκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης