Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες απομάκρυνσης των συντριμμιών των αμαξοστοιχιών από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Πιο συγκεκριμένα, τα ειδικά συνεργεία απομάκρυναν τα βαγόνια και τα συντρίμμια από την περιοχή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση όλων των ελέγχων από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής που επιχείρησαν στο σημείο.
Ειδικότερα, τα δύο βαγόνια που δεν καταστράφηκαν, αποσύρθηκαν από το σημείο της τραγωδίας συρόμενα πάνω στις ράγες, ενώ για τα υπόλοιπα ήταν απαραίτητη η χρήση γερανού και φορτηγών, με τη διαδικασία να είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη.
Τέλος, έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται ήδη προς την περάτωσή τους οι εργασίες αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.