Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπές δικύκλων και διαρρήξεις σε καταστήματα

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπές δικύκλων και διαρρήξεις σε καταστήματα

Επιτέθηκαν σε έναν αλλοδαπό που περπατούσε ανυποψίαστος, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και του άρπαξαν τα χρήματα

peripoliko_arthro
Δυο ανήλικοι, που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για κλοπές δικύκλων και διαρρήξεις σε καταστήματα, συνελήφθησαν το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης στην Χαλκίδα, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ληστεία που είχαν κάνει στις 13 Μαρτίου του 2022 στην περιοχή της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια.

Τότε, πλησίασαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έναν αλλοδαπό που περπατούσε ανυποψίαστος, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε.

Μάλιστα, σε βάρος του ενός ανήλικου εκκρεμούσε και δεύτερο ένταλμα σύλληψης για άλλη μια ληστεία που είχε διαπράξει στις 11 Φεβρουαρίου, όταν εισέβαλε στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, τον είχε χτυπήσει και είχε αρπάξει χρηματικό ποσό. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ληστεία και απειλές μεταξύ μεταναστών

Από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης συνελήφθησαν στη Σάμο τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης ακινητοποίησαν σε μια δημοτική οδό του νησιού έναν 30χρονο αλλοδαπό, τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο αξίας 160 ευρώ. Μάλιστα, στη συνέχεια οι δράστες απείλησαν τον 30χρονο μέσα στη δομή διαμονής μεταναστών όπου διαβιούν, για να μην τους καταγγείλει στην Αστυνομία. Οι τέσσερις αλλοδαποί, που κατηγορούνται για ληστεία και απειλή, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζεφύρι: 28χρονος από «αντίπαλη» οικογένεια πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη - Τι λέει ο θείος της

Νέα Σμύρνη: «Πήγα για πρόβλημα στον ώμο και με θώπευε στα γεννητικά όργανα» - Μιλάει το δεύτερο θύμα του μασέρ

Μαχαίρωμα στα Πατήσια: Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε τον 16χρονο γιο του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης