Οι νεότερες πληροφορίες αποδίδουν το περιστατικό σε διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στην περιοχή.
Όπως λέει ο θείος της μικρής στο protothema.gr, ο νεαρός είχε στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, είχε βγει στο μπαλκόνι και πυροβολούσε.
Ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα, το 5χρονο κορίτσι έπαιζε σε μια αλάνα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και μία απο τις σφαίρες καρφώθηκε στο πόδι του.
Ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα αλλά και στον 28χρονο ισχυριζόμενος ότι ο τελευταίος σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.
Το παιδί μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Κλείσιμο
Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Μέχρι στιγμής, έχει συλληφθεί ο πατέρας του δράστη που πυροβόλησε με το όπλο τραυματίζοντας στο πόδι την 5χρονη και οι αστυνομικοί αναζητούν στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ τον γιο του..
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας