Νέα Σμύρνη: «Πήγα για πρόβλημα στον ώμο και με θώπευε στα γεννητικά όργανα» - Μιλάει το δεύτερο θύμα του μασέρ

Νέα Σμύρνη: «Πήγα για πρόβλημα στον ώμο και με θώπευε στα γεννητικά όργανα» - Μιλάει το δεύτερο θύμα του μασέρ

Λεπτό προς λεπτό το σκηνικό του τρόμου που έζησε η γυναίκα στην επιχείρηση του 53χρονου «μακρυχέρη»

viastis-neasmyrni-0
Όλη την κατάθεση της δεύτερης γυναίκας που έπεσε θύμα του Αλβανού μασέρ βιαστή αποκαλύπτει το protothema.gr. H νεαρή, που είναι το δεύτερο θύμα του διεστραμμένου μεσήλικα ιδιοκτήτη του ινστιτούτου μασάζ στην περιοχή της Νέας Σμυρνης, για τον οποιο μάλιστα η Εισαγγελία έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθουν τα στοιχεία του με ειδική διάταξη καθώς η Αστυνομία εκτιμά οτι ο αριθμός των γυναικών θύματων του είναι απροσδιόριστος, ξεδιπλώνει ολο το σκηνικό του τρόμου στην επιχείρηση του 53χρονου «μακρυχέρη» που την είχε μετατρέψει σε ζοφερό δωμάτιο ακολασίας για να ξεσπά στα θύματα του τα σεξουαλικά του απωθημένα.

Το θύμα που πήγε για να κάνει μασάζ καθώς είχε ένα πρόβλημα στον ώμο, κατέληξε να της κάνει λέιζερ στα γεννητικά της όργανα και να θωπεύει τους γλουτούς της. Μάλιστα, την έσωσε τελευταία στιγμή το επόμενο ραντεβού, μια ψηλή παχουλή γυναίκα για την οποία μάλιστα ο διεστραμμένος μασέρ μιλούσε με τα χειρότερα λόγια χλευάζοντας τα κιλά της. Το θύμα σε κατάσταση σοκ μετά το εφιαλτικό σκηνικό που έζησε στο ινστιτούτο της Νέας Σμύρνης, απευθύνθηκε σε γραμμή στήριξης κακοποιημένων γυναικών αλλά και σε δικηγόρο προκειμένου να τη συμβουλεύσει τι έπρεπε να κάνει.

«Έστρεψε το μηχάνημα laser στα γεννητικά μου όργανα και στη συνέχεια έβαλε το χέρι του και άρχισε να με ακουμπάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων με γυμνά χέρια… Του είπα τι κάνετε εκεί και δεν θέλω να με αγγίζετε. Κατά τη διάρκεια των κινήσεων είδα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν φορούσε μάσκα, είχε μια ικανοποίηση στο πρόσωπό του, ενώ παρά το γεγονός ότι του έλεγα να μην με ακουμπάει στα γεννητικά όργανα αυτός συνέχιζε».

Όλη η κατάθεση

Το protothema.gr παρουσιάζει όλη την κατάθεση της κοπέλας, στους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Νές Σμύρνης. «Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και περί ώρα 4 είχα κλείσει ραντεβού για μασάζ στη νέα Σμύρνη. Στο εν λόγω ραντεβού είχα αργήσει περίπου ένα τέταρτο και μάλιστα για το λόγο αυτό ο υπεύθυνος της επιχείρησης με πήρε τηλέφωνο στις 4 για να επιβεβαιώσει ότι θα πήγαινα. Στο εν λόγω ινστιτούτο μασάζ, είχα ξαναπάει περίπου μιάμιση εβδομάδα πριν τις 23 Νοεμβρίου αφού είχα κλείσει μέσω ιστοσελίδας, προσφορά για δύο συνεδρίες μασάζ σε εκείνο το κέντρο. Σε εκείνο το πρώτο ραντεβού ο υπεύθυνος που μου έκανε μασάζ με είχε βάλει να συμπληρώσω μία φόρμα με τα πλήρη στοιχεία μου.

Στο δεύτερο ραντεβού στις 23 Νοεμβρίου έφτασα στις 4:15 περίπου. Όταν έφτασα με περίμενε ένας άνδρας, ο οποίος μου είχε κάνει μασάζ και την πρώτη φορά, ο οποίος μου συστήθηκε ως Ηλίας. Μου είπε να περάσω στο χώρο που θα γινόταν το μασάζ και εν συνέχεια εκείνος αποχώρησε προκειμένου να μείνω με το μαγιό μου και να επιστρέψει για να ξεκινήσει συνεδρία. Ξεκίνησε λοιπόν η διαδικασία του μασάζ. Εγώ είχα κάνει ολόσωμο μασάζ διάρκειας 50 λεπτών. Κατά τη διάρκεια ενώ γνώριζε το πρόβλημα για το οποίο πήγα εκεί και συγκεκριμένα του επεσήμανα ότι έχω θέμα με τον ώμο μου και ότι θα ήθελα να εστιάσει εκεί, δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με αυτή την περιοχή.

Αντίθετα άρχισε να μου προτείνει διάφορες θεραπείες για την περιοχή των γλουτών με εμένα να αρνούμαι και εκείνος να επιμένει. Εγώ του είπα πολλές φορές ότι ο λόγος που ήμουν στην επιχείρηση του ήταν το πρόβλημα που είχα στον ώμο, πλην όμως εκείνος μου πρότεινε συνεχώς θεραπείες που προσφέρει η επιχείρηση του, εστιάζοντας στην περιοχή των γλουτών. Μάλιστα για τις εν λόγω θεραπείες, μου τόνισε ότι δεν θα υπήρχε χρέωση, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό. Επίσης θέλω να τονίσω ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ, τόσο κατά το πρώτο ραντεβού όσο και κατά το δεύτερο, ο άνδρας με ρωτούσε συνεχώς πληροφορίες για τη ζωή μου, όπως το αν σπουδάζω, αν μένω μόνη μου, που μένω, αν έχω σχέση.

Κλείσιμο
Επίσης και στα δύο ραντεβού, ο άνδρας ήταν μόνος του στο κέντρο μασάζ, χωρίς να υπάρχει κάποιο άτομο στην υποδοχή ή σε κάποιο άλλο χώρο. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ραντεβού, όσο μου έκανε μασάζ, αντιλήφθηκα ότι κινήσεις του δεν ήταν ίδιες με την πρώτη φορά που μου έκανε μασάζ. Εστίαζε ιδιαίτερα στην περιοχή των γλουτών, όπου επέμενε να πιάνει για να μου δείξει όπως μου έλεγε τους μύες. Όταν τελείωσα το μασάζ, εγώ σηκώθηκα να φύγω και εκείνος μου είπε: «γιατί σηκώνεσαι; Έχω αγοράσει ένα καινούριο μηχάνημα laser και θέλω να το δοκιμάσεις».

Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι πριν λίγη ώρα κενό μου είχε ξαναπροτείνει του απάντησα πως έχω κλείσει ραντεβού την επόμενη μέρα σε άλλο κέντρο αισθητικής προκειμένου να κάνω λέιζερ. Εκείνος επέμενε πολλές φορές πήγα να σηκωθώ ήρθε στο χώρο μαζί με το μηχάνημα του λέιζερ με αποτέλεσμα να συμφωνήσω να το δοκιμάσω μόνο στο σημείο των ποδιών και συγκεκριμένα στην περιοχή κάτω από τα γόνατα μου στις γάμπες. Εκείνος ξεκίνησε το λέιζερ στην περιοχή που του υπέδειξα» αναφέρει το θύμα.

«Έστρεψε το λέιζερ στα γεννητικά μου όργανα»

Όμως ο σάτυρος δε σταμάτησε εκεί και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για την νεαρή κοπέλα. Όπως αναφέρει στην κατάθεση της: «Στη συνέχεια, ενώ τελείωσε την συγκεκριμένη περιοχή, μου είπε να μου κάνει και την περιοχή γύρω από το μπικίνι. Τότε το ξανά τόνισα ότι έχω κλείσει ραντεβού την επόμενη μέρα σε άλλο κέντρο αισθητικής για να κάνω αποτρίχωση σε εκείνη την περιοχή. Χωρίς τη θέλησή μου εκείνος ξεκίνησε να κάνει με το λέιζερ στους προσαγωγούς και σιγά-σιγά ανέβηκε πιο πάνω και πήγαινα τραβήξει το μαγιό μου στην άκρη προκειμένου να κάνει την αποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι υποτίθεται. Τότε εγώ του είπα ότι δε χρειάζεται να το κάνει και οτι θα μπορούσα να τραβήξω εγώ το μαγιό μου και να μη με το πιάνει εκείνος.

Εκείνος συνέχισε και μετά από λίγο πήγε με το μηχάνημα του λέιζερ στα γεννητικά μου όργανα και άρχισε να ακουμπάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων με γυμνά χέρια. Να σημειωθεί ότι κατά την υποτιθέμενη συνεδρία με λέιζερ, ο ενλόγω άντρας ουδέποτε φορούσε γάντια όπως προβλέπεται σε μια τέτοια συνεδρία. Τότε εγώ σάστισα και του είπα ότι δεν θέλω να με ακουμπάει εκεί. Εκείνος συνέχισε και τότε με ακουμπούσε στην περιοχή που βρίσκεται (σ.σ αναφέρει το επίμαχο σημείο). Τότε του είπα «τι κάνετε εκεί;» και απάντησε ότι θέλει να πιάσει με το μηχάνημα του το σημείο που είναι πιο μέσα και εγώ του απάντησα ότι δε χρειάζεται να το κάνει αυτό.

Κατά τη διάρκεια των κινήσεων είδα οτι ο εν λογω άνδρας όποιος δε φορούσε μάσκα είχε μια ικανοποίηση στο πρόσωπο του, ενω παρά το γεγονός ότι του έλεγα επίμονα να μην ακουμπάει την περιοχή των γεννητικών οργάνων έδειχνε να μην τον ενοχλεί ιδιαίτερα η δυσαρέσκεια μου και συνέχιζε. Τότε χτύπησε το κουδούνι και πήγε και άνοιξε το επόμενο ραντεβού, διαφορετικά είμαι σίγουρη ότι θα συνέχιζε και θα προχωρούσε και χειρότερες πράξεις. Εγώ σοκαρισμένη από το τι είχε συμβεί βρήκα μια ευκαιρία και σηκώθηκα για να ντυθώ και να φύγω και όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, ζήτησε να συνεχιστεί συνεδρία. Τότε εγώ του είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσουμε και εκείνος μου είπε κρίμα που ήρθε το επόμενο ραντεβού. Κατόπιν αυτού είχα ξεκινήσει να φεύγω, ο άντρας γύρισε και μου είπε πότε θα κλείσεις το επόμενο ραντεβού;

Αναφέροντας και πάλι τις θεραπείες για τους γλουτούς, που δε χρειαζόμουν οπωσδήποτε. Μάλιστα μου ζήτησε το επόμενο ραντεβού να το κλείσω βραδινές ώρες για να μην έχει υποτίθεται άλλο ραντεβού και να μου κάνει μασάζ παραπάνω. Εγώ του είπα ότι θα κοιτάξω το πρόγραμμά μου και αποχωρείς από το χώρο περί τις έξι παρά».

Η κοπέλα κάνει αναφορά και στην χυδαία συμπεριφορά του αλβανού μασέρ, ο οποίος χλεύαζε βδομάδα την επόμενη κοπέλα που είχε κλείσει ραντεβού στο Ιστιτούτο του. Όπως αναφέρει: «Θα ήθελα να πάω στο σημείο αυτό ότι όταν ήρθα το επόμενο ραντεβού, αφού επέστρεψα στο δωμάτιο άντρας, ενώ εγώ ντυνόμουν, έκανε σχόλια για την εμφάνιση της κοπέλας που ήρθε, ότι ήταν παχουλή και ότι δεν ήθελε να την αναλάβει λόγω των κιλών που είχε, γελώντας μάλιστα ειρωνικά.

Από αυτά που είπε, έδειχνε οτι θέλει να επιλέγει τους πελάτες του, δείχνοντας πρόθεση να κάνει μασάζ μόνο σε κοπέλες με συγκεκριμένο σωματότυπό που αυτός θεωρούσε ωραίο. Απ’ όσο είδα δεν το’χω κοπέλα ήταν ψηλή, εύσωμη, με καστανό σκούρο μαλλί και μιλούσε ελληνικά. Θέλω να τονίσω ότι όταν του έλεγα να σταματήσει τη στιγμή που με έχει αγγίξει τα γεννητικά μου όργανα εκείνος δε σταματούσε, εγώ φοβήθηκα, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να έχει κάνει.

Ήταν ένας άγνωστος σε μένα άντρας και ένιωθα αρκετά ευάλωτη. Χαρακτηριστικά, σε όλη τη διάρκεια των ραντεβού εγώ του μιλούσα στον πληθυντικό και δεν προσπαθώ να αναπτύξω κανενός είδους οικειότητα μαζί του. Επιπρόσθετα έκανε σχόλια για την εμφάνιση μου και συγκεκριμένα έλεγε ότι είμαι πολύ όμορφη, ότι έχω πολύ ωραίο σώμα και μόνο στους γλουτούς χρειάζομαι δουλειά και όταν κάνω τα πακέτα που μου πρότεινε δεν θα μου παίρνε χρήματα, πρόταση που δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, αφού δε με γνώριζε και δεν το χα ζητήσει ποτέ εγώ κάτι τέτοιο».

«Κάλεσα τη γραμμή 15900 για βοήθεια»

Κλείνοντας την κατάθεση της η κοπέλα ανέφερε, ότι μετά τα περιστατικά στο ινστιτούτο της Νέας Σμύρνης κάλεσε την γραμμή 15900 προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ενώ ο λόγος για τον οποίο δεν προσέφυγε στην αστυνομία ήταν ο φόβος... «Ο λόγος που δεν προσήλθα στην υπηρεσία σας απευθείας μετά το περιστατικό, είναι γιατί δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι παρόμοιο και φοβόμουν για το τι θα γίνει.

Μόλις επέστρεψα στο σπίτι μου μετά το δεύτερο μασάζ επικοινώνησα με την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών 15900 προκειμένου να αναφέρει το περιστατικό και να μου πουν τι μπορώ να κάνω. Επίσης επικοινώνησα με ποινικολόγο, η οποία με ενημέρωσε για το τι θα γινόταν και τι επιλογές είχα. Λίγες ημέρες αργότερα στις 2 Δεκεμβρίου ενημερώθηκα από γνωστό μου για το περιστατικό που έγινε 26 Νοεμβρίου στο ίδιο κατάστημα μασάζ και έτσι πήρα την απόφαση να καταγγείλω το περιστατικό. Ακόμα και τώρα φοβάμαι για το τι μπορεί να κάνει ο εν λόγω άντρας αν μάθει οτι τον κατήγγειλα καθώς ξέρει τα στοιχεία κι εμένα που μένω.

Ερώτηση: «παρατηρήσατε στο χώρο που έγινε το μασάζ ή σε κάποιο άλλο χώρο αν υπήρχαν τοποθετημένες κάμερες;» Απόκριση: «απ’ όσο είδα δεν υπήρχαν κάμερες ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή».

Ερώτηση: «επιδεικνύονται φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άντρα τον αναγνωρίζετε;»

Απόκριση: «Ναι τον αναγνώριζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη για τις σε βάρος μου πράξεις και επιθυμώ την ποινική του δίωξη».

Η νομική αποψη

Ο δικηγόρος του πρώτου θύματος κ. Ευάγγελος Τρουμπετάρης μιλώντας στο protothema.gr τονίζει πως « Πράγματι αληθεύει ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη στο συγκεκριμένο άνθρωπο για τα ανωτέρω αδικήματα καθότι υπήρξε και άλλη καταγγελία από ένα ακόμη θύμα. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε πως θα υπάρξουν και αλλά θύματα που θα το καταγγείλουν, οπερ και εγενετο. Για τους λόγους αυτούς καλούμε όλα τα θύματα -όχι μόνο για αυτή την υπόθεση- να βρουν την δύναμη και το ψυχικό σθένος να απευθύνουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να πράξει τα δέοντα».

toubetaris00
Ο δικηγόρος κ. Ευάγγελος Τρουμπετάρης


Ψάχνουν και άλλα θύματα

Οι εξελιξεις στην υπόθεση του Αλβανού μασέρ στη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 23χρονης που επισκέφθηκε το ινστιτούτο για να κάνει μασάζ και δέχθηκε άγρια σεξουαλική επίθεση και είχε αποκαλύψει το protothema.gr ειναι ραγδαίες. Ο μεσήλικας ιδιοκτήτης του ινστιτούτου ομορφιάς, αν και μετά τη σύλληψη και την απολογία του αφέθη ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μια δεύτερη καταγγελία γυναίκας που δέχθηκε παρόμοια επίθεση από τον 53χρονο «μακρυχέρη», ανάγκασε τις αρχές να δώσουν - κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών- στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες του καθώς εκτιμάται πως ο αριθμός των γυναικών - θυμάτων του ειναι απροσδιόριστος. Μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδών αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε. Ειδικότερα, ο 54χρονος εντός επιχείρησης που διατηρούσε με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών χειρομάλαξης, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ραντεβού προέβη στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών.

Πρόκειται για τον: KUCOLLARI (επ.) ILIRIAN (ον.) του PETRIT και της MERIEME, γεννηθέντα την 24-4-1969 στην Αλβανία. Σε βάρος 54χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 27-11-2022, στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, τετελεσμένο και σε απόπειρα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου ζητά διακοπή των καταλήψεων

Αυξημένη αλλά ομαλή η κίνηση στα λιμάνια για την έξοδο της Καθαράς Δευτέρας

Συγκλονιστική μαρτυρία κρατουμένου οδήγησε σε κρανίο και οστά: «Είναι του Μάριου Παπαγεωργίου» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης