Meteo: Το 12% της χερσαίας έκτασης της Ελλάδας καλύπτεται με χιόνι
Τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δείχνουν ότι η χιονοκάλυψη θα διατηρηθεί στα ίδια ή και λίγο ακόμη υψηλότερα επίπεδα, τουλάχιστον μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
Τα νεότερα δορυφορικά δεδομένα για τη χιονοκάλυψηστην Ελλάδα στις 26 Ιανουαρίου δείχνουν ότι περίπου το 12% της χερσαίας έκτασης της Ελλάδας καλύπτεται με χιόνι, κάτι που σημαίνει ότι το ποσοστό χιονοκάλυψης πλησίασε τον μέσο όρο της περιόδου 2004-2022 για την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.
Τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteoτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών δείχνουν ότι η χιονοκάλυψη θα διατηρηθεί στα ίδια ή και λίγο ακόμη υψηλότερα επίπεδα, τουλάχιστον μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Η χαμηλή θερμοκρασία θα ευνοήσει τις τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.