Λάρισα: Ακόμη μία κλοπή εξιχνιάστηκε για κρατούμενο στις φυλακές

Λάρισα: Ακόμη μία κλοπή εξιχνιάστηκε για κρατούμενο στις φυλακές

Ο καταδικασθείς είχε σπάσει τη βιτρίνα ενός καταστήματος και είχε αρπάξει το ποσό των 1.277 ευρώ

fylakes_trikalwn
Μπορεί να βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης ένας Έλληνας που διέρρηξε δυο καταστήματα στη Λάρισα μέσα σε λίγα λεπτά, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται και ήδη εξιχνιάστηκε ακόμη μια κλοπή που διέπραξε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας, τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου ο δράστης είχε σπάσει πάλι την βιτρίνα ενός καταστήματος και είχε αρπάξει από το εσωτερικό του το ποσό των 1.277 ευρώ. Το ίδιο είχε κάνει πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, όταν είχε γκρεμίσει την γυάλινη πόρτα εισόδου μιας καφετέριας και είχε αρπάξει από μέσα ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 200 ευρώ. Στη συνέχεια, είχε αποπειραθεί να τρυπώσει σε ένα παρακείμενο υπό κατασκευή φαρμακείο, χωρίς να τα καταφέρει.

Τότε, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για κλοπή και απόπειρα κλοπής και διέταξε να οδηγηθεί στις φυλακές, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν δυο καταδικαστικές αποφάσεις. Η μια ήταν του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για απόπειρα κλοπής και απείθεια με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και η άλλη του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών.

Ειδήσεις σήμερα

«Market pass»: Έως 15 Μαρτίου οι αιτήσεις και πρώτες πληρωμές, δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Μπαζ Όλντριν: Παντρεύτηκε στα 93 του ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη

Πόλεμος στην Ουκρανία - Bild: Εξέγερση από τις χώρες της Βαλτικής ενάντια στον πεισματάρη Σολτς για τα άρματα μάχης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης