Εφιαλτικές στιγμές έζησαν λίγο πριν από τις 10 τη νύχτα της Τετάρτης δύο 18χρονοι που έπεσαν θύματα ληστείας, από δύο άλλους νεαρούς που τους πλησίασαν στην πεζογέφυρα του σταθμού του ΟΣΕ στη Λαμία και τους χτύπησαν ενώ τους απείλησαν και με όπλα ζητώντας χρήματα.
Οι δράστες, οι οποίοι μιλούσαν αλβανικά μεταξύ τους, έκαναν κανονική σωματική έρευνα στους δύο νεαρούς και, όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχαν χρήματα, άρπαξαν το κινητό του ενός χτυπώντας τον με γροθιές! Στην προσπάθεια του νεαρού να αμυνθεί, ένας από τους ληστές τον απείλησε με όπλο, ενώ ο δεύτερος έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά και απείλησε τους δύο 18χρονους να μην καταγγείλουν τη ληστεία στην Αστυνομία.
Ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής που είδαν τι συνέβη ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο σημείο. Μόλις τους είδαν να πλησιάζουν, ο ένας ληστής φώναξε σε σπαστά ελληνικά στον άλλον και το έβαλαν στα πόδια, ενώ λίγα μέτρα μακρύτερα πέταξαν το κλεμμένο κινητό το οποίο βρέθηκε και παραδόθηκε στον κάτοχό του. Ακολούθησαν αναζητήσεις και προσαγωγές υπόπτων, όμως οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.