Βόλος: Έσπαζε τζαμαρίες καταστημάτων για να κλέψει χρήματα και λαχεία

Βόλος: Έσπαζε τζαμαρίες καταστημάτων για να κλέψει χρήματα και λαχεία

Ο δράστης έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή κατά την τελευταία του διάρρηξη

astynomikoi
Μια σειρά πέντε διαρρήξεων με πολλές ζημιές που έγιναν τους τελευταίους δυο μήνες σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, εξιχνιάστηκαν μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. κατά την οποία συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Τετάρτης έσπασε τη τζαμαρία μιας καφετέριας με σκοπό να κλέψει.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη, έσπασε τη τζαμαρία της κεντρικής εισόδου ενός άλλου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο μπήκε για να κρυφτεί. Όμως, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μια πένσα, κατσαβίδια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε η Ασφάλεια, διαπιστώθηκε ότι από τις 29 Σεπτεμβρίου διέρρηξε με τον ίδιο τρόπο ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ένα χρωματοπωλείο και ένα ψιλικατζίδικο από τα οποία άρπαξε συνολικά 730 ευρώ και δυο πακέτα με στιγμιαία λαχεία σκρατς, ενώ αποπειράθηκε να εισβάλλει και σε ένα κατάστημα πώλησης υδραυλικών ειδών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Γκρέμισε βιτρίνα καταστήματος στην Καστοριά

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας η επίθεση που έγινε εναντίον ενός καταστήματος στην πόλη της Καστοριάς τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος γκρέμισε την τζαμαρία της βιτρίνας προκαλώντας φθορές στα εμπορεύματα που υπήρχαν μέσα. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης περιουσίας και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα οι αιτήσεις για τον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Δείτε αναλυτικό οδηγό

Εκτός ΣΚΑΪ η Ντόρα Κουτροκόη – Αιχμές για το κανάλι και για τους Οικονόμου - Παυλόπουλο

Πώς μέτρησε το γκολ της Ιαπωνίας κόντρα στην Ισπανία - Οι αντιδράσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης