Νοσηλευτής κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονο κορίτσι σε ξενώνα εφήβων - Είχε φιλοξενηθεί και στην Κιβωτό

Νοσηλευτής κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονο κορίτσι σε ξενώνα εφήβων - Είχε φιλοξενηθεί και στην Κιβωτό

Ο νοσηλευτής επιχείρησε, σύμφωνα με την δικογραφία, να εκμεταλλευτεί καταστάσεις προκειμένου να ικανοποιήσει τις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις

image002
Στον απόηχο των καταιγιστικών αποκαλύψεων για την Κιβωτό του Κόσμου, έρχεται στο φως από το protothema.gr, μια ακόμα σκοτεινή υπόθεση που αφορά σε περιστατικό κακοποίησης σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ξενώνα εφήβων «Όρμος» που λειτουργεί από το 1995 βάσει του κανονισμού 815\84 της Ε.Ο.Κ. και είναι ανοιχτή κοινοτική δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Ανήκει στον Ψυχιατρικό Τομέα του Σισμανογλείου Γενικού Νοσοκομείου Αττικής και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ παιδιών.

Στους χώρους αυτής της δομής στις αρχές του Ιουνίου 2020, ένα 16χρονο κορίτσι, όπως καταγγέλθηκε, έπεσε θύμα ενός 45χρονου άνδρα, ο οποίος εργαζόταν ως νοσηλευτής στη δομή και ήταν επιφορτισμένος να επιβλέπει τα ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 16χρονο τότε κορίτσι είχε έρθει στον «Όρμο» προερχόμενο από την «Κιβωτό του Κόσμου» έχοντας βιώσει επώδυνες καταστάσεις που προκάλεσαν ανεξίτηλα τραύματα στον ευαίσθητο ψυχικό της κόσμο. Ο νοσηλευτής που γνώριζε το ιστορικό του κοριτσιού, αντί να σκύψει με στοργή και κατανόηση πάνω της, επιχείρησε, σύμφωνα με την δικογραφία, να εκμεταλλευτεί καταστάσεις προκειμένου να ικανοποιήσει τις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις.

Όπως αναφέρεται επί λέξει στη δικογραφία: «Ο δράστης ο οποίος εργάζεται ως νοσηλευτής στον ξενώνα εφήβων «Όρμος» στην Παλλήνη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης τροφίμου, ήτοι ήλθε σε συνουσία μαζί της, εντός του δωματίου της, με τη θέληση της ίδιας». Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί στις 12/12 στο Μικτό Ορκωτό και ο 45χρονος νοσηλευτής που είναι κατηγορούμενος για «κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια» είναι αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης.

Η κοινωνική λειτουργός του ξενώνα «Όρμος» στην Παλλήνη, κα. Χαρά Πετρέλη ανέφερε στο protothema.gr ότι έχουν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον χειρισμό της υπόθεσης «με τον κατάλληλο θεραπευτικό τρόπο και για την δομή και για την φιλοξενούμενη μας». Το Protothema.gr επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του κατηγορουμένου ωστόσο δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε κάποια δήλωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Άλυτο πρόβλημα το άγνωστο ρήγμα στην Εύβοια - «Τα 5R είναι πονηρό μέγεθος»

Κροκόδειλος κατακρεούργησε κι αποκεφάλισε 8χρονο μπροστά στα μάτια των δικών του

Ο 26χρονος Αλβανός πρώτα έχασε τον έλεγχο και μετά παρέσυρε την Έμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης