Συγκεκριμένα, η γνωστή Youtuber είχe διοργανώσει ένα μεγάλο bazaar, τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Η Άννα Μαρία Βέλλη με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη δωρεά και θα ψάξουν να βρουν άλλον φιλανθρωπικό οργανισμό.
«Μετά από συνεχείς αναφορές τις τελευταίες μέρες σε περιστατικά κακοποίησης από την Κιβωτό του Κόσμου, επιλέγουμε να αποσύρουμε τη δωρεά μας από τα έσοδα του μπαζάρ γιατί δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να στηρίξουμε οργανισμό που έστω και ως υπόνοια αυτή τη στιγμή δέχεται τέτοιες καταγγελίες. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το που θα διαθέσουμε τελικά τα έσοδα και φυσικά είμαστε ανοιχτοί να μας προτείνετε οργανισμούς που γνωρίζετε πως ίσως έχουν ανάγκη» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.