Στην Κύπρο για την κηδεία του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Aναφέρθηκε στη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ.Βαρθολομαίος, βαθύτατα συγκινημένος από την κοίμηση του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’, τέλεσε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, σήμερα, Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, περιστοιχούμενος από αρχιερείς του Οικουμενικού Θρόνου, κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής, παρευρεθέντες Αγιορείτες Πατέρες, και από το σύνολο των εργαζομένων στο Πατριαρχείο.
Υποδεχόμενος στη συνέχεια όμιλο προσκυνητών από την νήσο Τήνο, ο Παναγιώτατος, αναφέρθηκε στη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, και έκανε γνωστή την πρόθεσή του να μεταβεί στην Κύπρο για την εξόδιο Ακολουθία του.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race