Σε συλλήψεις αστυνομικών και πολιτών στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος μετά από παρακολούθηση πολλών ημερών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Κατά πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη πλαστογραφία και άλλα ποινικά αδικήματα.
Μετά τις συλλήψεις, μάλιστα, έγιναν και έρευνες σε σπίτια, στη Φλώρινα, για τη συλλογή επιπλέον αποδεικτικών στοιχείων.
Η επιχείρηση έγινε το πρωί της Δευτέρας και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν χρήματα και πλαστά διαβατήρια. Οι αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων δέχτηκαν καταγγελία και από εκεί ξεκίνησε η έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας τέθηκαν υπό παρακολούθηση τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων, από τα οποία έχουν καταγραφεί συνομιλίες που ενοχοποιούν τους συλληφθέντες.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.