Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Μετέωρα, όταν τυλίχτηκε στις φλόγες σταθμευμένο λεωφορείο έξω από τη Μονή Αγίου Στεφάνου.
Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες περιόρισαν και τελικά κατέσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Το λεωφορείο υπέστη πάντως, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, σοβαρές υλικές ζημιές.
Το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρχε κίνηση σήμερα στα Μετέωρα, καθώς δεν υπάρχουν οδοί διαφυγής και αυτός είναι μόνιμος φόβος εδώ και πολλά χρόνια για τις αρχές της Καλαμπάκας.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους