Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο ιερόσυλος που είχε κλέψει τάματα αξίας 10.000 ευρώ από ιερό ναό
Η κλοπή είχε σημειωθεί το 2012 στον Ιερό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα
Στην εξιχνίαση κλοπής από τον Ιερό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προχώρησε η αστυνομία μετά από δέκα χρόνια.
Συγκεκριμένα η κλοπή είχε σημειωθεί το 2012 και ο δράστης είχε κλέψει χρηματικό ποσό αλλά και τάματα πιστών συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.
Εκτός από την εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής από τον Ιερό Ναό στη Νέα Μηχανιώνα, αστυνομικοί των τμημάτων Ασφαλείας Χαριλάου-Ανάληψης εξιχνίασαν ακόμη εννέα περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα που διαπράχθηκαν στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έντεκα συνολικά ατόμων, εμπλεκομένων σε υποθέσεις κλοπών από καταστήματα, σε δρόμο και μοτοσικλέτας, κάποιοι εκ των οποίων λειτουργούσαν κατά μόνας και κάποιοι με συνεργούς.
«Οι υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.