Στην φυλακή ο Γερμανός... «Κάμελ» του Ηρακλείου!

Στην φυλακή ο Γερμανός... «Κάμελ» του Ηρακλείου!

Ο άστεγος Γερμανός ονόματι Φρανκ «βάδιζε στα βήματα» του γνωστού ταραξία που επιτίθεται σε γυναίκες στον Βόλο 

Hrakleio-astegos
Στα βήματα του γνωστού ταραξία «Κάμελ» που επιτίθεται σε γυναίκες στον Βόλο και συχνά τις έλουζε με βενζίνη, φαίνεται πως βάδιζε ένας άστεγος Γερμανός με το μικρό όνομα Φρανκ που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή για παρόμοιες επιθέσεις και φθορές σε καταστήματα στο Ηράκλειο!

Σε βάρος του είχαν υποβάλει μηνύσεις δύο γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί στα Λιοντάρια και άλλη μια καταγγελία είχε υποβληθεί από καταστηματάρχη της περιοχής. Με την απόφαση του δικαστηρίου, θα παραμείνει στην φυλακή ώσπου να εκτίσει την ποινή του. Ο Γερμανός κοιμόταν στο πλακόστρωτο της Κρήνης Μοροζίνι, στο νερό της οποίας... βουτούσε το καλοκαίρι, αλλά συχνά γινόταν επιθετικός σπάζοντας διάφορα αντικείμενα.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί αρκετές φορές και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου τον φιλοξενούσε στο Κέντρο Αστέγων, όμως μετά από λίγες ημέρες έφευγε και επέστρεφε στα Λιοντάρια. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γερμανική πρεσβεία είχε ενημερώσει τις ελληνικές αρχές ότι ο «Φρανκ» δεν έχει άλλους συγγενείς στην πατρίδα του, εκτός από τη μητέρα του που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, ωστόσο μετά την αποφυλάκισή του φαίνεται πως θα δρομολογηθεί η απέλασή του στην Γερμανία.






Ειδήσεις σήμερα:

Ρώσος ράπερ αυτοκτόνησε για να αποφύγει την επιστράτευση του Πούτιν

Βίντεο: Πατέρας στη Φλόριντα έβαλε ασπίδα το 1 έτους παιδί του για να μην συλληφθεί πριν τον χτυπήσουν με taser

Πριν βιάσει τη σύζυγό του, ο 33χρονος την απείλησε ότι θα την ρίξει από τον Ισθμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης