Ευρυτανία: Η τελευταία επικοινωνία της 48χρονης - Δύτες θα βουτήξουν και σήμερα στη Λίμνη των Κρεμαστών

Ευρυτανία: Η τελευταία επικοινωνία της 48χρονης - Δύτες θα βουτήξουν και σήμερα στη Λίμνη των Κρεμαστών

Οι δύτες του Λιμενικού συνεχίζουν και σήμερα τις έρευνες στη Λίμνη των Κρεμαστών

euritania_agnooumeni_xr
Χωρίς τέλος είναι το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας στην Ευρυτανία τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την Πέμπτη (22/09) καθώς οι δύτες του Λιμενικού που βούτηξαν την Κυριακή στη Λίμνη των Κρεμαστών δεν διαπίστωσαν ότι εύρημα το οποίο εντοπίστηκε το Σάββατο, σχετίζεται με την εξαφάνιση της γυναίκας.

Οι τέσσερις δύτες του Λιμενικού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιχειρήσουν και σήμερα σε μεγαλύτερο βάθος προκειμένου να συνεχίσουν τη σάρωση του βυθού της Λίμνης των Κρεμαστών, ελπίζοντας ότι θα βρούν κάποιο στοιχείο για την υπόθεση.

Τις έρευνες παρακολουθεί ο σύζυγος της 48χρονης με την οικογένεια της, τη μητέρα και τον γιο της να αγωνιούν και να ελπίζουν για το καλύτερο.

Ευρυτανία: Δύτες του Λιμενικού στις έρευνες για την 48χρονη


Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τις σημειώσεις της που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της το οποίο η ίδια άφησε στη Λίμνη των Κρεμαστών.

Κλείσιμο
Παράλληλα εξετάζουν και όλες τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε η 48χρονη με το Star να αποκαλύπτει τα μηνύματα που αντάλλαξε η γυναίκα με έναν φίλο της την Τετάρτη, μια ημέρα, δηλαδή, πριν να εξαφανιστεί.

«Αγαπημένη μου Ευρυδικούλα, έμαθα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Και στέλνω από ενδιαφέρον -όχι από κουτσομπολιό. Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου» έγραφε ο φίλος της 48χρονης με την ίδια να του απαντά «στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ πολύ»

Η τελευταία επικοινωνία της γυναίκας πριν εξαφανιστεί, σύμφωνα πάντα με το Star, ήταν με τον δικηγόρο της στον οποίο περιέγραψε πού βρισκόταν. Η 48χρονη φέρεται να είπε στον δικηγόρο της ότι είναι μόνη της και με αυτά τα δύο στοιχεία ο δικηγόρος ο οποίος έχει αντιληφθεί οτι η γυναίκα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ενημερώνει τον συζυγό της. Εκείνος τότε καλεί την αστυνομία και λέει: «Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας, είναι η σύζυγος μου».

Στην τελευταία της ανάρτηση, δε, στα social media η 48χρονη έχει τραβήξει μια φωτογραφία όπου κάθεται στην κορυφή του βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της Λίμνης των Κρεμαστών.

Σημειώνετια, επίσης, ότι την Πέμπτη, την ημέρα, δηλαδή, της εξαφάνισης, με την 48χρονη επικοινώνησε η μητέρα της για να της πει ότι την περιμένει για φαγητό με την γυναίκα να απαντά ότι θα πάει στη Λαμία για κάποια ιατρική εξέταση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn5poxiikrix)


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστράτευση στη Ρωσία: Ηλικιωμένοι έφεδροι, μαίες και σάπια καλάσνικοφ για το Ντονμπάς


Τα μυστήρια της Πράγας και το «άνοιγμα» Καλίν για επαφή Μητσοτάκη - Ερντογάν


Δείτε πώς είναι σήμερα η «Πάττυ» από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης