Ευρυτανία: Το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης από το Καρπενήσι

Ευρυτανία: Το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης από το Καρπενήσι

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ολοκλήρώθηκαν οι έρευνες του λιμενικού στο βυθό της λίμνης - Η γυναίκα έχει να δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη όταν και χάθηκαν τα ίχνη της

48xroni-evritania3
Την ώρα που συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης από το Καρπενήσι, οι εξειδικευμένοι δύτες του λιμενικού ολοκλήρωσαν τις έρευνες που πραγματοποίησαν στη λίμνη Κρεμαστών. Σύμφωνα με τον Alpha το εύρημα που εντοπίστηκε χθες από το «Sonar Έμιλυ» του Ερυθρού Σταυρού, σε βάθος 90 μέτρων, δεν σχετίζεται τελικά με την 48χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα έχει να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Πέμπτης. Μάλιστα δύο μέρες νωρίτερα υπήρξε σκηνικό έντασης στο σπίτι της με την ίδια να μεταβαίνει στο νοσοκομείο Καρπενησίου όπου δήλωσε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η Ε.ΛΑΣ συνέλαβε τον σύζυγό της στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ το δικαστήριο του επέβαλε προσωρινά περιοριστικά μέτρα. Παράλληλα αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην εξαφάνιση της 48χρονης. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn5lyo0kwj01)

«Να προσέχεις το παιδί», έγραψε σε σημείωμα η 48χρονη αγνοούμενη στην Ευρυτανία

Αναφορές στον 19χρονο γιο της είχε το σημείωμα που άφησε η 48χρονη από το Καρπενήσι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην περιοχή της Λίμνης Κρεμαστών την Πέμπτη. Το Star ανέφερε το Σάββατο ότι η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί», δηλαδή τον 19χρονο γιο της.

Μέσα στο αυτοκίνητο η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια. Μεταξύ άλλων, έγραφε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία» καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της. Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργάζεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.



Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Fake news από το Anadolu με φωτογραφίες πολεμικών πλοίων σε Λέσβο και Σάμο

Σύρος-Μύκονος: Καταγγελία για λαδώματα υπαλλήλων της πολεοδομίας

Βρετανός περιγράφει την κόλαση που έζησε στα χέρια Ρώσων βασανιστών - «Είμαι ο θάνατός σου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης