Νεκρό είναι ένα κοριτσάκι στο Αργυρό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, που πέθανε σε ηλικία μόλις 12 μηνών.
Σύμφωνα με το eviathema.gr, το μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο θάνατος προήλθε από ηλεκτροπληξία. Ωστόσο, αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία – νεκροτομή.
Ο πρόεδρος του χωριού Ντίνος Αποστόλου δήλωσε: «Όλοι στο χωριό είμαστε συγκλονισμένοι. Μόλις μάθαμε το τραγικό γεγονός παγώσαμε. Πραγματικά συλλυπητήρια στην οικογένεια».
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.